![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bine ai venit Titza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 9-April 10 Member No.: 8,337 ![]() |
Bine ai venit Titza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc,acum incetuc o sa citesc tot, o sa ma informez si o sa incerc sa fac rost si de o carte! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
De ce ti-ai schimbat utilizatorul? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 9-April 10 Member No.: 8,337 ![]() |
un salut calduros tuturor, ma prezint , ma chiama Iuliana si m-am inscris aici din dorinta de companie,sperand ca intr-un fel cu ajutorul vostru si cu ambitia noastra, o sa reusim sa slabim in familie! Nu locuiesc in Romania, dar asta nu are mare importanta...Noi am avut tot timpul nevoia de a slabii , acum mai mult ca niciodata .Am avut si o perioada f. buna in care slabisem atat eu cat sotul meu mai mult de 10kg, eu de la 74 la 62 , la o inaltime de 1,64 iar sotul meu de la 137 la 124,la o inaltime de 1,85.Ar trebui sa precizez ca el este un fost sportiv, asta complica un pic tot, are f. multa masa musculara deci rezultatul de mai sus era mai mult decat bun la cum este facut.Acum este jale, mai mult la el decat la mine pentru ca eu de bine de rau m-am miscat tot timpul, mai merg la sala , la piscina,merg cu bici etc, dar el nu a lucrat, deci nu se misca de vreo 6 luni, acum a inceput munca si pare ca incet , incet si fizicul se mai dezmorteste.Nu avem un regim alimentar complicat, am ramas educati de acum cativa ani de cand mergeam la nutritionist, adica am invatat sa mancam mai sanatos , dar acum as incerca si monti pentru ca trebuie schimbat ceva, de ex eu nu fac pilafuri, fierb orezul si pun pe el un fir de ulei de masline , langa o bucata de gratar si o salata....dar aici vad ca orezul nu e indicat, deci scuza-ti daca am sarit din subiect , era doar ca sa ma explic mai bine.La noi , stresul si-a spus cuvantul, eu am ajuns din nou la 74 in iarna dar acum am 70 si sant multumita pentru ca miscarea in piscina, si la sala mi-a modelat fizicul....pentru 40 ani cat am eu sant bine si am incercat sa " ma simt bine" in pielea mea,viata e scurta nu sa ma stresez toata ziua ca nu am 64 cat ar trebui...El in schimb avea deja 140, acum doua luni, acum nu mai vrea sa se urce pe cantar, nu inca zice el, are si ceva probleme cu tensiunea deci e obligatoriu sa slabeasca.E ambitios si el nu sant probleme, vrea sa slabeasca si urmeaza toate sfaturile mele....Va multumesc ca m-ati primit si sa ne tineti pumnii, mult spor la dieta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
De ce ti-ai schimbat utilizatorul? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nu sti ce ma bucur ca ma intrebi .In primul rand miiiii de scuze , nu stiu ce am combinat...nu reuseam sa ma inscriu, sa postez si la un moment dat sa citesc dar asta cred pentru faptul ca toate mesajele sant in engleza si eu nu ma descurc aproape de loc...deci inca o data scuze si cum vazand ca pe titza nu reusesc, avand un alt e-mail am reusit , pas cu pas sa ma inscriu bine dar cu alt utilizator, deci ma intrebam cum sa fac acum sa ma sterg cu Titza pentru ca sant inscrisa si cu Leonutza? Ma puteti ajuta! Ma scuz inca o data, nu este vina forumului, este doar vina mea.Acum a fost o surpriza sa vad ca ce am postat zilele trecute a aparut...daca vedeam inainte, desi aseara nu am reusit sa intru, nu ma mai inscriam inca o data, (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
In primul rand bine ai venit Leonutza! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper sa ne putem ajuta reciproc.
Orezul nu este ok deoarece este rafinat si are indice glicemic mare, in schimb poti incerca orez basmati, este foarte bun dar nu trebuie asociat cu grasimi. Utilizatorilor noi trebuie sa le accepte un moderator mesajele inainte de a aparea, din motive evidente (zic eu (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) ), pana vedem care-i treaba cu acel utilizator (poate sa vina sa faca reclame, sau sa faca mistouri, etc). Asa ca daca nu iti apare mesajul imdiat nu te ingrijora, o sa apara mai tarziu. Si te rog sa folosesti doar un utilizator. Aici poti scrie meniul zilnic daca vrei sa verifici sau sa te uiti la meniul altora pentru inspiratie. Iar aici putem discuta orice fel de probleme legate de bucataria montignaca. Va urez succes tie si sotului tau! (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
bine ai venit!Leonutza (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Succes!
|
|
|
![]()
|
|
Va multumesc din suflet, orezul basmati e ok, folosesc des.O sa ma mut la alt topic cum mi-ai indicat, mersi inca o data!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 15-April 10 Member No.: 8,370 ![]() |
buna
sunt anca si incep cu acelasi ravnit "vreau sa slabesc".... stiu de monti de la o prietena, care a fost tare draguta, ca mi-a adus in dar o carte de-a lui nenea Monti. am rasfoit-o, am citit-o iar am rasfoit-o, si chiar mi-a placut. am 64 de kg acum, aveam 80 cand am nascut, am ramas cu 68 dupa un an de la fericitul eveniment. in ultimele 2 luni m-am familiarizat cu dieta, am pus si in practica ceva, drept urmare am slabit 4 kg. dar acum vreau sa ma apuc mai serios. adica, chiar sa respect 99% principiile, dar am nevoie de ajutorul vostru, caci am multe nelamuriri.. va pup p.s. am uitat sa spun am 1.58 cm, nu prea am tinut diete, exceptand acum 5 ani cand m-am maritat, ca na' trebuia sa arat bine in rochia de mireasa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Anca! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:23 PM |
|