![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Multumesc, Maat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare!As dori sa ma "inscriu" si eu in clubul Monti...desi cochetez de mai mult de juma` de an cu ideea...in ultima vreme am tot avut probleme cu colonu` meu iritabil,am tot tinut Monti (cu mici exceptii,bau`bau`rile alea de dulciuri)...si am observat ca nici urma de balonari,constipatii sau alte stari digestive...as dori sa dau jos vreo 3 kg...deci,gata,sunt hotarata,nu mai cochetez,ci actionez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am 23 ani,1,64,53 kg...vreau s-ajung la 50,si sa incerc sa tin in continuare Monti pt stilu` de viata sanatos pe care-l impune,mai ales,si pentru ca tre` sa cobor un pic niste valori la analize:trigliceridele,care-s cam mari,desi carne de porc n-am mai mancat de nu stu` cand..dar stiu ca nu tine numai de acest aspect. Acesta e "CV"-ul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sper ca ma`ncadrez. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Sar-mana de primire!
Incerc sa-i acolez si pe ai mei pt aceasta Dieta,ca au o varsta,valorile analizelor cam date peste cap...mama este slaba,dar are colesterolul mare...din criza de timp,o da mereu pe cartofi... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) iar tata,e cu dulciurile (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si sa nu mai zic ca nu-s staini de medicina nici unu` din ei...le-am dat cartea s-o citeasca si astept sa vad ce hotarari iau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 23-March 08 From: cluj Member No.: 3,532 ![]() |
Salutare!
Am mai scris si ieri un msj si nu siu de ce nu-l mai vad nicaieri. Acum cred c-am nimerit topicul bun. As vrea sa ma primiti in familia voastra si sa-mi dati niste sfaturi cu privire la dieta MM. Am 34 ani, 1,69 m inaltime si dupa a doua nastere am ramas cu 80 kg. Acum bb are 7 luni si eu incerc sa scap de kg in plus, ca daca ma las... Am inceput de 2 sapt monti si am dat jos 3 kg, dar nu stiu daca e bine cum procedez. E cam dupa ureche, din citite si din auzite... Am studiat in amanunt cartea, dar nu am gasit decat editia 1, am auzit ca a aparut una mai recenta si cu ceva modificari. De aceea va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu editia noua. Vroiam sa va mai spun ca sotul ma sustine f. mult, el spera sa ajung la greutatea cu care m-a luat de nevasta (58 kg)!!! A zis ca daca e nevoie imi face galerie si bannere de incurajare. Asa ca e musai... Va pup si astept raspuns |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Izabeluta bine ai venit!!
E foarte bine ca te-ai decis sa tii Montignac acum. Parerea mea e ca se slabeste mult mai usor pana sa implineasca copilul un an, eu nu am facut asa si imi este din ce in ce mai greu sa dau los garsimile astea care ma scot din sarite. Numai bine si la multe kg peirdute!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
aplauze, incurajari, strigate si chiar si bannere ( ca e de unde) pt iza..
welcome! lasa'mi adresa ta de mail si iti trimit cartea.. si eu a primit'o de curand de la fete, asa sunt ele fetele MM tare bune la inima (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pupicei si tie lu bb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) spor! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-April 08 Member No.: 3,609 ![]() |
Salutare!
Primiti inca o montignaca in club? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Speram sa te simti bine aici. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Ok, deci sa marturisesc tot... 27 de ani, 1.68 m inaltime... 76kg ieri dimineata. Ma incadrez? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ce ar mai fi de zis?... Am avut cateva episoade de scadere in greutate (cel mai mult am reusit 15 kg), urmate, din pacate, de recuperarea kg pierdute (evident prin diete mult prea hipocalorice). Carbohidratii rafinati, imi provoaca probleme de digestie: balonari, colici, etc. Acelasi lucru mi se intampla si de la fructe (aproape toate fructele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), deci nu o sa le prea vedeti in meniul meu. Daca imi mai amintesc ceva important, revin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 28-July 08 Member No.: 4,355 ![]() |
buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi e prima mea zi oficiala de montiniac, sper ca m-am descurcat ok, desi ca prea gras... (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
dar, scuze, prima data se incepe cu prezentarile, si dupa aia cu vorbaria.....asa ca.... ma numesc andreea, am "doar 22 de anisori", asta prin octombrie, deci am 21 si ceva luni ca sa fiu mai precisa; va citesc de cateva zile bune tot ce a-ti scris pe aici si am decis ca acest stil de viata este de nasul meu....care ma declar o mare pofticioasa. detin un numar mare si rotund de kg (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) , pe care am tendinta sa le alint ca fiind oaia mea...am cel putin 20 de kg de dat jos (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) . sper sa nu fie oribil de greu si sa am vointa suficienta, in prezent am nici mai mult nici mai puti de 80 de kg, asta dupa ce am slabit 6. dar sunt increzatoare in acest MM si cred ca o sa pot conta si pe ajutorul vostru nu? ce ziceti? ma primiti? azi am fost la cumparaturi si am cumparat asa: 1 tarate de grau 2 fulgi de ovaz 3 hrisca 4 fulgi de secara 5 seminte de in am tot cautat dar nu am gasit, nici macar la sg plafar pe care il avem in oras, faina de soia, de naut, etc... pt astea cred ca trebuie sa ma duc in bucuresti in fine, vroiam sa va intreb cum as putea sa folosesc si sa prepar tot ce am cumparat... de ovaz si de secara am o idee- cu lapte degresat la micul dejun si nu va suparati pe mine, dar sunt noua si la MM, dar abia incep a-mi construi o relatie, sper eu de lunga durata, cu bucataria (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . asta nu stiu cum o sa fie pt ca eu sunt o impiedicata de cand am facut primii pasii si asa am ramas... ce ziceti ma ajutati??? e conform tot ce am luat??? si inca o intrebare inainte sa va ametesc de tot, daca nu cumva sunteti deja... pot sa imi fac pt micul dejun glucidic lapte cu 0,1% cu orez brun? e singurul de care am gasit. si sper sa fie conform atat, pentru moment, si sa nu va speriati ca am scris romane aici, dar asa mi-e firea...ma intind la povestiri (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:22 PM |
|