![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
Buna seara,
eu pana sa vb Teo despre regimul acesta nu am auzit de el - stiam de regimul disociat insa acesta este cu totul altceva sper sa gasesc si eu cartile ptr un studiu aprofundat ptr ca m-am hotarat de 2 zile nu am pus gura pe fainoase - dulce oricum de mult nu mai foloseam - fara cartofi doar carne si legume si fructe - ptr fructe am masa separata - nu le amestec chiar nu mi-a fost foame !!!! inca imi e teama sa ma sui pe cantar maine mi-am pregatit o caserola cu ananas - si la pranz mananc carne cu salata - seara branza de vaci slaba cu ardei si rosie credeti ca este bine? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Angy, o sa te rog sa discutam despre meniuri la topicul destinat : Ce mancam azi- Montignac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ananasul e in compot sau crud? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 88 Joined: 3-October 08 From: Bucuresti Member No.: 4,982 ![]() |
ananas fruct
crud |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 4-October 08 Member No.: 5,012 ![]() |
Buna ziua,va citesc de citeva zile dar am spus sa nu postez pina nu gasesc cartile.De 3 zile caut la toate chioscurile de ziare si nu am gasit nimic.Mai precis cum se numeste cartea sau cartile?Ma numesc Manuela,am 1.71 si 78 kg.Aceste kg. sunt rezultatul unui tratament ptr fertilizare care nu a avut ca rezultat o sarcina,in prima jumatate a anului viitor voi face o alta fertilizare.Stie cineva daca pot urma aceste reguli in acest caz?Multumesc si daca poate sa-mi spuna cineva un loc unde gasesc cartea si numele ei.O zi buna va doresc si o viata sanatoasa!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Manuela, sa te uiti in librarii, nu la chioscuri de ziare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Carticele lui MM Cea mai cunoscuta are traducerea "Mananc, deci exist" Cat despre mancatul sanatos, nu doar ca nu-ti va face rau, dar iti va si intari organismul. |
|
|
![]()
|
|
Am gasit cartea lui Monti pe Magheru - este un chiosc cu tot felul de carti - vanzatorul nici nu stia ca o are
Daca o mai cauta cineva sa stie O seara buna |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna.
Vad ca din octombrie nu a mai postat nimeni la acest topic. Chiar nu mai sunt montignace noi? Am 22 de ani, si acum aproximativ un an m-am lasat de fumat. Mi-a fost foarte greu si ca sa reusesc nu mi-am impus nici un fel de restrictie alimentara. Asa ca dupa mai multa vreme am ajuns la 56 de kilograme (de la 48, deci 8 kg in plus). Atunci mi-am spus ca mi-a ajuns, asa ca m-am hotarat sa dau jos. Stiam de ceva vreme de metoda montignac de la o prietena, stiam unele principii de baza si am imprumutat si cartea, pe care am citit-o cu atentie. Nu am urmat indeaproape principiile, insa am reusit sa ma opresc din ingrasat si chiar sa slabesc vreo 2 kilograme, insa mi-a fost foarte greu sa imi schimb stilul de viata. Asa ca am ramas pe la 54 (la 1,60 m), si am continuat sa respect unele principii de baza (am renuntat aproape in totalitate la cartofi, paine alba, am inceput sa mananc dimineata, etc). Mi-au prins bine pentru ca am stagnat in greutate, insa am facut deseori excese si, fiind o mare pofticioasa, imi este foarte greu sa ma abtin de la dulce, sucuri, pizza, si altele. Acum sunt hotarata sa urmez o vreme faza I. Este posibil sa gresesc deseori, pentru ca desi am citit cartea din scoarta-n scoarta de trei ori am destule nelamuriri, insa sunt sigura ca daca o sa ma ajutati si voi o sa reusesc. Am citit multe informatii si dicutii pe acest forum si imi place foarte mult felul in care va sprijiniti reciproc si va motivati. As vrea sa fac si eu parte din comunitatea voastra, asa ca sper sa imi raspundeti si sa fiti intelegatoare cu mine. P.S. De poimaine voi posta si eu meniul meu zilnic la topicul cu pricina. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Bookaholik! Se inmulteste gasca din Craiova. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Buna seara! Am descoperit forumul vostru acum vreo 2 saptamani, m-am documentat si de saptamana aceasta am inceput si eu dieta Montignac. Sper ca si la mine sa dea rezultatele scontate, dar mai ales sa reusesc sa ma mentin la o greutate acceptabila. Eu am acum 80 kg si 1.70 inaltime, dar asta dupa vreo 17 zile de Oshawa, in care am dat cam 5 kg. Anul trecut am slabit cam 12 kg in trei luni de regim, disociat initial si incheiat cu doua cure de oshawa insa din vara pana in ianuarie, am recuperat 8 inapoi.Ma bucur ca v-am descoperit si va doresc tuturor o primavara frumoasa si plina de flori!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:45 AM |
|