![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Wow, dar ai vointa nu gluma daca ai tinut doua posturi oshawa! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Mult succes la slabit cu ajutorul lui Monti! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 5-March 09 Member No.: 6,005 ![]() |
Buna ziua tuturor!
Vreau sa ma alatur si eu acestui grup. Dupa lungi cautari prin multe forumuri pe aceasta tema cred ca in sfarsit l-am gasit pe cel mai bun. Am inceput dieta de o saptamana. Am mai incercat acum ceva ani si mi s-a parut cam grea. Acum - tot cautand informatii - am descoperit ca e mult mai umana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) -si eu muult mai disperata sa slabesc. In primul rand vreau sa va multumesc ca datorita informatiilor de aici sunt si eu mai imbujorata si mai plina de viata, dupa o masa copioasa cu LINTEEE!!! (de care m-am ferit pana acum). Sper sa contribui cu retete Monti si informatii mai noi daca le gasesc si sa nu va obosesc prea mult cu intrebari..la care s-a dat deja raspunsul. Aline |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 83 Joined: 1-March 09 Member No.: 5,977 ![]() |
Wow, dar ai vointa nu gluma daca ai tinut doua posturi oshawa! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mult succes la slabit cu ajutorul lui Monti! Chiar la capitolul vointa stau cam deficitar, dieta Oshawa in sine nu mi s-a parut greu de tinut, mai greu a fost dupa ce am terminat-o si nu am putut respectat un regim care sa ma ajute sa ma mentin. In schimb de data asta sunt si mai motivata decat anul trecut si chiar cred ca o sa reusesc. Cu drag |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Evident ca nu am gasit centimetru in casa asta dar va pot spune ca am 1,60 si 62,2 kg azi de dimineata. Intrebarea e daca e bine sa ma cantaresc every morning sau lunar? Hai ca va pup! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu cand aminceput Monti ma cantaream in fiecare zi, sau cel mult la 2 zile! Pe mine ma ajuta sa vad daca am slabit sau nu! Acum depinde de tine! Ca daca ai un organism care pierde mai greu si o sa vezi ca nu mai nimic jos, s-ar putea sa iti pice naspa!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Eu una prefer sa ma cantaresc o data la luna pt a nu ma amagi cu sutele de grame. Imi place sa vad ca s-au dus mai multe kg si impactul e mai benefic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Buna seara!
Ma inscriu si eu in lista adeptelor Monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am inceput sa tin "dieta" Montignac de o saptamana si am slabit deja 1 kg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Insa scopul meu nu este de a slabi, ci de a ma mentine si de a avea un stil de viata sanatos. Am 1.70 si 57 kg. Am citit cartea, ultima editie, aparuta in 2009. Am citit si foarte multe detalii pe internet si deja m-am aprovizionat cu alimente conforme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum ar fi: faina integrala de grau, fulgi de ovaz, iaurt 0%, branza de vaci 0%, fructoza etc. Ma bucur foarte mult ca v-am gasit! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Alexty, bine ai venit la noi! Sedere placuta si implinirea scopului iti dorim!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Multumesc la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine ai venit si mult succes. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:21 AM |
|