![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, de cand am venit din concediu ma tot frasui sa deschid un topic, fix ca asta!! Super, gand la gand cu veselie!!
Bravo doctore!!! Ce mult imi place ca ai curaj sa vrei 52!!! Eu mi-am stabilit 55!! 6 kg pierdute ( nu vreau sa le gasesc!!!) in prima luna! Am avut 94 si am 88. Ma cantaresc doar o data pe luna asa ca va comunic imediat ce ma voi cantari! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, de cand am venit din concediu ma tot frasui sa deschid un topic, fix ca asta!! Super, gand la gand cu veselie!! Bravo doctore!!! Ce mult imi place ca ai curaj sa vrei 52!!! Eu mi-am stabilit 55!! 6 kg pierdute ( nu vreau sa le gasesc!!!) in prima luna! Am avut 94 si am 88. Ma cantaresc doar o data pe luna asa ca va comunic imediat ce ma voi cantari! Fugi soro de aici!!! 52kg?!!!! Cand eram slabanoaga, doar piele, os si, bineinteles, fund (asta nu va lipsi ever!), aveam minim 57kg. Daca ajung la 65kg, sunt happy de happy! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Doctore! Era o gluma mai sus?? Cand ziceai ca vara viitoare vrei sa ai 52??
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Of course!!!
Dar daca se intampla sa ajung la 52kg...ceea ce n-ar fi de dorit, fiindca as arata precum un schelet ambulant....il cer pe Geoge Cloney de barbat!!!! |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si eu o luai de buna, doctore!!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Uite, acuma m-am prins eu de ce stagnez de atata vreme! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pai nu mi-am gasit inca masculul ideal ca sa-l cer de barbat cand m-or lua aia la Hollywood. Any idea? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai asta zic si eu, trebuie sa existe o motivatie ffffffoarte serioasa!
Mda....n-am inspiratie...mie-mi plac astia mai copti, gen George Cloney, Pierce Brosnan (sunt asa de suparata ca nu l-au mai luat in ultimul James Bond ca-m facut greva si nu m-am dus sa vad ultimul film) sau Sean Connery...zi ce-ti place si gasesc instant varianta optima!!!! Mama petitoarelor ma cheama! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, la bar cu discutii dintr-astea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
scuze ca nu ma pot abtine kalua, dar eu am o pasiune pentru Richard Gere (ca mascul) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
mai, eu nu mai tin minte datele, dar: iulie 2006 - 55 kg. martie 2007 - 50 kg iulie 2007 - 48 kg acum, sep. 11 2007 - 49 kg |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
ianuarie 2006 - 58kg
martie 2006 - 52kg ....apoi am renuntat si am avut perioade cu fluctuatii de 1-2kg. septembrie 2007 - 48.5kg si sper sa nu mai cresc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:43 AM |
|