![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 25-February 09 Member No.: 5,946 ![]() |
Dragi Montignace,
M-am bucurat sa gasesc un forum unde sa pot vorbi despre acest nou stil de a manca a la Montigniac...povestea me pe scurt este rumatoarea: am slabit incepand din iunie 2008 12 kg...de la 70 la 58...cu momente in care cantarul a scazut si sub 58 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...schimbarea nu mi s-a parut grea...mai ales ca multe din lucrurile la care am renuntat nu erau printre favoritele mele in meniu (cu exceptia dulciurilor si a unor bauturi - gen bere bruna)... In momentul de fata ma confrunt cu o mare dilema...desi nu am schimbat nimic in felul de a manca...nu am facut excese de nici un fel...am luat 2 kg in greutate in mai putin de 10 zile...sunt sincer destul de freaked out...nu inteleg...am introdus de vreo luna in regim si ciocolata amaruie cu 85% cacao (pana in 50 gr pe zi si nu chiar in fiecare zi)...si printre fructe am adaugat perele...credeti ca ar putea fi problema de la aceste doua noi alimente? offfff...am zis ca am sa iau iar cartea la citit...poate imi scapa ceva desi mananc in felul asta deja de multe luni... Poate aveti vreun sfat sau vreo sugestie...and if not...ma bucur totusi ca pot sa scriu despre chestiile astea...familiei, prietenilor li se pare ciudat sa ma plang de chestia asta, spunandu-mi ca oricum eram prea slaba pentru intaltimea mea...eu una cred ca e bine sa ai greutatea la care te simti tu cel mai bine in pielea ta... so, thank you...si o zi cat mai frumoasa tuturor! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine-ai venit la noi, Andruil! Si felicitari pentru slabit.
Raspunsul la intrebarea ta il postez aici. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Uff, si eu mai am 6 kg de dat jos. Am iesit din spital cu 72 kg (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , s-au mai dus 8 lejer pana la 64 unde am ramas blocata aproape 3 luni, iar de o luna m-am apucat de regim si am slabit inca 3 kg. Mai am inca 6 kg de dat jos si sper ca pana la inceputul verii sa ajung la 55. Si apoi daca s-ar mai duce inca 3 as fi cea mai fericita! Regimul nu l-am tinut foarte strict, nu pot renunta la laptele integral si pace. Mi se pare ca ma ajuta foarte mult cu alaptarea
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ce inaltime ai tu, Althe?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Poate sa reusesc si eu sa dau jos 6-7 kg. Am avut un soc in weekend la ai mei (ca eu acasa nu am cantar, asta mai lipsea) si am vazut ca am "implinit" 66 de kg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Am 1,73 si multa vreme am avut in jur de 59-60 de kg. Nu se vede chiar atat de rau, dar pe solduri e cam urat acum si am facut si burtica, pentru ca sunt regina lenii, nu fac nici un pic de miscare. Macar de dragul rochiei de mireasa sper sa pot face si eu un efort si sa dau jos cat de putin, numai sa vad ca scade greutatea.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Clau, am 1.70m.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Eu nu mai stiu datele exacte, dar spun asa:
Ianuarie 2008: 57.6, niciodata nu am avut atata 25 Februarie (azi): 54.5 Si am inceput sa tin dieta conform acum vreo 2 saptamani. De cantarit nu m-am mai cantarit din ianuarie pana azi dimineata. Poate ca am slabit mai mult decat e recomandat dar am fost si la sala (alergat 30 minute de minim 2 ori pe saptamana plus bicicleta, greutati si aparate) si de vreo 4 zile ne-am si largit familia cu un cutu care imi topeste colacelele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - are deja 9 kg si mai trebuie luat in brate |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Clau, am 1.70m. Pai la inaltimea asta cu 55 esti deja f slaba, ce sa faci la 52 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ?? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
.. S-o bata vintul?!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu spuneti, mai, ca n-are nicio treaba inaltimea cu greutatea. Si eu am 1,70 si 55 de kile si numai plapanda nu sunt (bine, nu-s nici plinuta). Soacra-mea, care are aceeasi greutate, da-i cu 15 cm mai mica decat mine, are aceeasi masura la haine si n-are aproape pic de grasime pe ea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:09 PM |
|