![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Revin si eu cu masuratorile:
26 ianuarie: 72 kg si multi cm plus 26 februarie: 68kg si niste cm in minus astfel incat incap in prima pereche de blugi de pe lista de target-uri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu tin neaparat la numarul de kg cat la nr de cm si forma finala, astfel incat mi-am facut target-uri din blugii pe care ii purtam inainte de a fi insarcinata. Ultimii pe lista, cand voi zice eu ca s-a terminat faza I, sunt o pereche de pantaloni de training care mi-au placut la nebunie (i-am luat desi eram insarcinata deja in luna a 4a) si mi-am promis ca intr-o buna zi voi incapea in ei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pina atunci MM fara abateri daca se poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Martha!!!
Hai ca m-a energizat si pe mine ambitia ta si-a lui Ghetomoc! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
...in primul rand, va rog sa nu dati cu parul...mai ales Kalua, sau Roxi... In al doilea rand, am descoperit ca orice dulce neconform si, in general, tot ce-i neconform, se depune cu viteza luminii pe solduri de cand am venit aici. Si mai stiu ca daca intru in ceva neconform, in special dulciuri, nu ma pot opri la una-doua inghitituri. Damn! In dimineata asta m-am cantarit, asa cum i-am promis lui Roxi ieri (dupa ce seara trecuta am halit vreo 4 clatite si o portie de Tiramisu...nu ma impuscati!). Am...75,7kg. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dimensiunile mi le notez in agenda. Deci de astazi 27.02.2009 intru si eu in faza 1 severa, adica fara dulciuri. Mai citesc o data cartea si vad ce trebuie sa ocolesc si promit sa afisez tot ce mananc la topicul cu pricina, iar aici voi intra, asa cum obisnuiam in 2007, o data pe luna, respectiv pe 27 ale fiecarei luni, sa dau raportul. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Doftoreaso te inteleg perfect, stiu chinurile prin care treci!!! Si eu una sunt exact la fel, mai greu e cu prima gura iar apoi nu ma pot opri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Orice altceva in afara de dulce pot sta oricat fara si nu ma tenteaza, dar cand vine vorba de dulce sunt ca o drogata, drogatella ma mai alinta sotu cand vede cum bobinez dulce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca, eu iti tin pumnii si mult succes in continuare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doc tore, eu te sustin, ca si eu m-am ingrasat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am 53 kg! Sunt asa suparata pe mine. (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif)
De azi intru si eu la faza 1 stricta. Imi propusesem sa fac clatite pentru copii, dar nu mai fac, pentru ca stiu ca nu rezist sa nu mananc si eu. Eu ii pedepsesc pe toti din casa, de suparare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 27 2009, 01:47 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vina si concurenta doftorici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Io, tot astazi, urcata pe cantar imbracata 80,4. Inainte sa nasc, cand am plecat la maternitate, pe 9 febr aveam 94,5 (dezbracata). Socotesc io asa, ca greutatea mea actuala fara haine ar fi cam pe la 79,9. Target pana la sfarsitul anului: 65 kg. Daca se intampla mai devreme, nu-i bai. De Monti ma apuc dupa ce termin cu alaptatul. Mai fetelor, n-aveti ambatz deloc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nu pot io sa apar pe la Monti sa va impulsionez. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, pai te-asteptam cu batzul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Roxi, al meu junior face acusi 8 luni (pe 7 martie) si am 1 luna de MM. Inca alaptez, pe linga ce maninca el, si din cate imi dau eu seama nu a afectat cantitatea de lapte. Despre claitatea lui am sa-mi dau seama cand am sa ma duc sa-l cantaresc pe pici peste 2 saptamani. Asa ca eu cred ca poti sa te apuci de MM si inainte de a termina cu alaptatul. Eu pe al meu vreau sa il alaptez pina la 1 an si un pic, maxim 1 an jumate.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Marta, a mea are doar 3 saptamani deocamdata si am ceva restrictii la alimente. De pe la 4 luni, cand voi incepe sa-i introduc si alta hrana, o sa revin la Monti. Pana atunci trebuie sa-si formeze si ea stomacelu'. Eu nu am planuit cat voi alapta, sa vedem cat m-o tine. Important e sa am lapte primele 6 luni.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:31 PM |
|