IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cat ai slabit deja?, Topic cu datele montignacelor
MarthaToma
post Mar 2 2009, 10:48 AM
Post #151

Dependent

Group: Tratabil
From: Iasi
Member No.: 5,733

Intradevar e prea mica pt a tine si tu regim. Eu imediat dupa ce am nascut si primele luni aveam pofte mai mari decat in timpul sarcinii daca nu mancam intr-o zi dulce saream la bataie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Oricum, mai importanta e printesa acum. De slabit slabim noi, mai devreme sau mai tarziu.
Pupici pe nasuc la fetitza.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2009, 11:05 AM
Post #152

Musafir

E bine totusi sa avem grija si cat alaptam sa nu ne bagam ca nehalitele in toate celea ca tot noi avem de suferit la urma urmei din cauza asta.

Apar si eu spasita cu greutatea maxima 56,9. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Bagam tare, da? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 2 2009, 11:15 AM
Post #153

Musafir

'Neata!
Bagam, bagam! Eu aveam in dimineata asta 73,8kg, da' nu ma culc pe-o ureche, astept sa vad care-i rezultatul dupa 1 luna de dieta/ faza 1.
Pupici si spor la slabit!

+Quote Post
kalua
post Mar 2 2009, 11:23 AM
Post #154

Musafir

Pai nu te culci ca apare Roxanica la cotitura si nu doar nu vrei sa ti-o ia inainte cu una, cu doua, nu?
Si eu vreau sa fiu fata serioasa, nu neaparat din cauza celor 2 kg, dar pentru pancreas. Ca am tot mancat si prostii si vreau acum un fel de detox.

+Quote Post
MarthaToma
post Mar 6 2009, 07:22 PM
Post #155

Dependent

Fetele raportez numarul de cm dupa 1 luna si ceva de de MM (pe 26 martie fac 2 luni), de cantarit nu am mai reusit.
1 februarie:
Bust: 103cm
Talie: 90
Fund: 100
Coapse: 60
6 martie:
Bust: 95
Talie: 84
Fund: 98
Coapse: 54

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2009, 08:05 PM
Post #156

Musafir

wow, Martha! Felicitari!

+Quote Post
dr_wise
post Mar 6 2009, 08:54 PM
Post #157

Musafir

Olalaaaaa, Martha!
Esti de invidiat!
Vreau si eu sa-mi scada fundul si talia asa! Si coapsele, mama lor! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
MarthaToma
post Mar 6 2009, 09:05 PM
Post #158

Dependent

(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Multumesc multumesc
La coapse cred ca a scazut asa mult de la exercitiile la care ma pune juniorul in fiecare seara. Ii place mult sa adoarma in carut si cum sa imping la el cu mina obosesc repede incep sa il legan cu picioarele, stau pe canapea si trag si imping caruciorul cu picioarele. Si uite asa cate jumatate de ora sigur, mai ceva ca la sala la tras de aparate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 6 2009, 09:12 PM
Post #159

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buna treaba, Martha! Ia sa dau anunt la ziar, sa vedem cine vrea sa-l legan pe picioare! Si eu am sunculita depusa pe zona solduri - coapse.

+Quote Post
lotte
post Mar 6 2009, 09:48 PM
Post #160

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Mi-aduc aminte, primul job in state, de cateva saptamani, faceam housekeeping, si aveam de schimbat lenjeria la "doar" 40 paturi pe zi, intr-un hotel de 4 stele, job ce presupunea sa ridic salteaua ca sa bag bed sheet-ul.Aveam un abdomen (IMG:style_emoticons/default/322.gif) , imi zicea superviser-ul ca trebuie sa platesc taxa de fitness (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

57 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:36 PM