IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cat ai slabit deja?, Topic cu datele montignacelor
duda
post Mar 11 2009, 06:46 PM
Post #161

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,808

N-am masuratorile "before" ca sa ma raportez la un punct zero, dar acum circumferintele mele sunt astea:

Bust: 92 cm
Talie: 72 cm toate cifrele astea la inaltimea de 1,60 cm
Solduri: 96 cm
Picior: 54 cm

Acum stau si ma intreb cam cat ar trebui sa slabesc, sa aleg fata sau fundu'...vorba aia: sa nu arat din spate liceu si din fata muzeu! Na, e un cliseu da' pentru mine e intrebare intrebatoare. Stiu ca s-a discutat si legatura dintre varsta si greutate p'aci, pe undeva, si kalua este un exemplu in sensul asta. La 40 are greutatea de la 20 si arata minunat. Eu daca as avea greutatea de la 20, adica 44 kg, as arata ca o gaina batrana si subnutrita. Asa ca m-as multumi cu 53-52 kg...si renunt la blugii tinerei generatii, c-am incercat cateva perechi astazi ( ba marimea 34, ba 38 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si nu era nevoie sa ma asez, ca sa zambesc ca instalatorul cu posteriorul. Ce sa fac, asta mi-s, miss fundasa de frunte! Accept orice sugestii: sa ridic stacheta sau sa-mi fixez un obiectiv realist?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2009, 07:15 PM
Post #162

Musafir

duda, asta-i mai mult retorica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Numai tu stii cum iti placi. Eu daca as fi slabit acum, sigur mi-ar fi spus lumea ca-s trasa la fata, bla, bla, dar daca nu ma stie altfel, nu zice nimeni nimic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Apoi pot vorbi doar din experienta mea: candva vei trece la faza a doua, mai mananci o neconformitate, mai pleci in concediu unde esti la mana restaurantelor si chiar daca in mare te tii de faza 1, corpul nu va da drumul la grasimi. Cu Montignac (daca se tine cum trebuie) nu prea poti sa supra-slabesti, corpul stie singur pana unde duce greutatea la vale.
Uite, le avem pe doftoreasa si pe Roxana, aveau cam la fel de slabit, la doftoreasa s-a oprit acul cantarului pe la 69, la Rox s-a mai dus cateva kile bune. O fi varsta, hormonii, pur si simplu organisme diferite? Nu stiu.

+Quote Post
duda
post Mar 11 2009, 08:30 PM
Post #163

Tratabil
**

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa e...retorica ma omoara. Din fericire cu Montignac se slabeste frumos si cat trebuie. Am primit o apreciere cum ca m-as fi remodelat. Asta inseamna ca am slabit uniform...sper sa slabesc in continuare in acelasi mod cele 3-4 kg.

Multumesc pentru parere! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 12 2009, 12:12 AM
Post #164

Musafir

Duda, si eu am de ales intre fata si fund (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si cum pun 2 kg peste cele 50 pe care ar trebui sa le am, toata lumea ma lauda, ce bine arat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Bineinteles, se uita numai la fata (cel putin asa cred eu). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
MarthaToma
post Mar 12 2009, 09:17 AM
Post #165

Dependent

From: Iasi
Member No.: 5,733

FETELE ... am mai bifat o pereche de blugi de pe lista!!!!!!!!! Mai sunt 2 de bifat si apoi pragul pantalonilor de training (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acum sa fiu si un pic cinstita: sunt blugi cu talie joasa si am reusit sa ii imbrac, caci daca erau mai sus pe talie nu ii mai imbraca nici mama, peste bata blugului se revarsa diverse (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Oricum, imi da un imbold si ma face sa ma tin si mai mult de MM si sa ma gandesc de 2 ori inainte sa maninc ceva ce nu trebuie.
Abia astept sa ma cantaresc.
Si la dilemele voastre de mai sus: eu una as prefera un fund mai bombat si mai sexy si o taliuta mai mica eventual fara colac deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce-i drept eu toata viata am avut fixatie pe existenta "colacelului de salvare"

+Quote Post
Altheea
post Mar 12 2009, 11:38 AM
Post #166

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Si eu Martha! Azi! Unii pe care abia asteptam sa-i imbrac! Am ajuns la 60kg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 13 2009, 01:10 PM
Post #167

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Si eu ma laud azi.
Desi este vinei 13, dimineata cantarul arata cu 4 kg mai putin. Asta dupa doua saptamani de regim+post.
Sunt mandra de mine. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Trebuie sa-mi fixez si eu targhet o piesa de imbracaminte. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 13 2009, 01:35 PM
Post #168

Musafir

Bravo voua, felicitari si la mai multe kilograme pierdute!

+Quote Post
Diana.
post Mar 13 2009, 01:49 PM
Post #169

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bravo, Teo! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
duda
post Mar 13 2009, 06:09 PM
Post #170

Tratabil
**

Bravo, mandrelor, veti face ravagii cu nouazecisaizecinouazecile voastre! Mie imi arata ( cu degetul ) cantarul meu: 55 kg...dac'o fi "vraiment", ca-i cam handicapat, da'mi convine, asa ca'l cred pe cuvant! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

57 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:41 PM