IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

57 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cat ai slabit deja?, Topic cu datele montignacelor
nicotan
post Mar 31 2009, 07:59 PM
Post #181

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 5,977

Dupa o luna de dieta, prima saptamana chiar cu ceva abateri, am slabit 4 kg, asa ca acum sunt fericita* posesoare a 76 kg/corp. Prietenele mele imi sugereaza sa ma opresc aici, ca slabesc prea tare la fata (sunt genul care are toata grasimea de la jumatate in jos) insa eu sunt de alta parere. Asa ca va mai spun peste o luna cum mai stau....

Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Mar 31 2009, 08:02 PM
Post #182

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

felicitari!

+Quote Post
duda
post Mar 31 2009, 08:40 PM
Post #183

Tratabil
**

Member No.: 4,808

Progrese notabile la toata lumea. Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Noile mele masuratori:

Bust: 92 cm...ma mir ca n-am scazut, nu ca mi-ar parea rau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Talie: 69 cm
Solduri: 93 cm

Stau binisor, doar ca m-am cam tras si eu la fata, iar dimensiunile nasului nu le-am declar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Targetul e aproape, apoi va urma implementarea pe durata...intregii vieti.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 4 2009, 11:02 AM
Post #184

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Uite ca a trecut o luna de cand m-am apucat sa tin faza I. N-am tinut-o eu prea strict, dar... intr-adevar s-a vazut cand n-am mai mancat deloc dulce, chiar si conform. Nu prea am cu ce ma lauda, dar tot o fac: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
- am slabit aproape 1 kg (mai am vreo 4 de dat jos)
- la burtica nu am dat jos mai deloc (vreau cam 9 cm)
- la fund 1 cm (inca vreo 2 si e perfect)
Va multumesc pentru sustinere (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) si sper ca luna viitoare sa vin cu rezultate mai bune.

+Quote Post
alexty
post May 19 2009, 10:09 AM
Post #185

Dependent

Member No.: 6,507

Azi se face o saptamana fix de cand m-am apucat de dieta monti (cu mentiunea ca in primele 2 zile am mancat la micul dejun cereale fitness cu lapte 1.5%) si am slabit 2 kg (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ! Nu-mi vine sa cred... eu nu slabeam decat cu sport si mancat putin, si atunci foarte greu! Iar acum am mancat calumea, uneori chiar prea mult si am slabit (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
E prea adevarat regimul asta!

Acum am 56 kg la 1.70 ... oare cat voi continua sa slabesc ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
alexty
post May 27 2009, 09:15 AM
Post #186

Dependent

Member No.: 6,507

News (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dupa 2 saptamani montignace: am slabit (mancand (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) 3 kg, 3 cm de la coapse si talie si 2 cm la gambe.

Foarte tare!

+Quote Post
girl22
post May 30 2009, 11:59 AM
Post #187

Tratabil
**

Member No.: 200

Dupa o saptamana de Monti si una de sala am slabit 1 kg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt multumita pentru ca de cate ori incepeam o dieta cu sala cantarul imi arata mereu mai mult si ma demoraliza.Acum e foarte bine. Am citit in cartea lui Monti (editia 2009) ca, daca nu faci efort continuu cel putin 40 de minute nu are nici un efect sala si daca trec trei zile intre sedinte se cam anuleaza ce ai facut pana atunci.

+Quote Post
happyCat
post May 31 2009, 09:27 PM
Post #188

Musafir

Ei, deci daca nu avem la dispozitie cel putin 40 de minute atunci mai bine nu ne apucam nu? Si apoi daca nu mai facem nimic timp de 3 zile e clar, am muncit degeaba. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post May 31 2009, 10:20 PM
Post #189

Musafir

Cand ma apucasem iar de-oleaca de sport, natura, tinerete, dupa o perioada lunga de nesimtire in care n-am facut nimic, erau exact doua ore pe saptamana, una lunea si una joia. Dupa numai doua saptamani (!) am simtit la haine o imbunatatire. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Jun 1 2009, 09:40 AM
Post #190

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Din cate am inteles eu, Monti spune ca este bine sa faci miscare pentru sanatate si pentru muschi, dar ca nu are efect de slabire decat daca treci de 40 de minute pe zi (cat mai mult cu atat mai bine) si daca nu lasi o pauza mare intre sedinte.
Asa ca, happy, ideal e sa faci sport macar pentru sanatate.

+Quote Post

57 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 08:44 AM