![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am zis ce am zis asa ironic.
Asa cum zici, book, sportul trebuie facut in primul rand pentru sanatate si nu numai pentru a arata bine. Si cu 5-10 minute la dispozitie se poate face ceva folositor, cateva abdomene, miscari pentru brate (cu conserve de fasole in maini pe post de greutati in timp ce ne uitam la un film (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) o plimbare rapida, urcatul scarilor, etc |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Dupa o luna de faza 1 cu mici abateri (la laptele integral nu renunt, am senzatia ca ma ajuta cu lactatia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) am slabit 4 kg, adica am ajuns la 54 kg la 1,70m. Si mai vreau sa slabesc, un pic pic (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Felicitari!!! Multe kg inainte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) La laptele integral nu ai de ce sa renunti, numai sa nu abuzezi de el. Din cate am inteles e bine sa mananci o singura data produse din lapte pe zi. Adica sa nu mananci dimineata branza in omleta, la pranz cascaval si seara orez cu lapte, spre exemplu.
Eu in ultima vreme am mancat numai prostii (dar conforme, in general: inghetata dietetica, alune de padure, seminte de floarea soarelui, fructe multe...), dar culmea e ca am slabit putin. Cred ca din cauza stresului ca altfel nu-mi explic. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Multumesc, Book! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multe multe n-ar trebui sa ma dau jos, cei din jur imi spun ca am slabit suficient, am cam aceleasi kg ca inainte de sarcina. Dar dupa 18 kg date jos de la externarea cu bebe pana acum am ajuns la vesnica mea lupta cu cele 3 kilograme. De la 14 ani ma lupt cu ele indiferent de greutate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari Althe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea am citit undeva ca organismul nostru se simte ok la un anumit nr de kg, asa ii place lui, tinem cure de ingrase sau slabire si cum mancam dupa placul nostru cum hopa kg acelea revin . E ciudat dar nu ne putem pune cu o masinarie asa complicata ca organismul uman.
Felicitari eu zic ca e ceva sa dai atatea kg, sport ai facut ? |
|
|
![]()
|
|
Lost, acusica ma uit la stepper ca nu l-am resetat sa-ti spun cam cat sport am facut intr-o luna. Aha, o ora si 3 minute
In rest imping caruciorul cateva ore bune pe zi si cred ca mersul imi face bine. Plus ridicari cand are David chef de topaiala...si uite cam asta e sportul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo, multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
frumoaso, 3 kg in minus iti trebuie tie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? dar na, stiu cum e cu ideile fixe privind o anumita greutate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Nu ma pot prezenta cu scaderea in greutate,deabia am inceput si inca mi-e frica sa spun despre cat am slabit si sa nu fie doar o parere sau poate doar o scadere de apa din organism si nu de grasimi asa ca mai am rabdare ,in curand se implineste o luna de cand am inceput dieta,dar am intrat pe acest topic sa le intreb pe cele veterane si cu rezultate in practicarea dietei daca slabirea inseamna si micsorare considerabila a sanilor ca deja am reclamatii daca se va intampla.E drept ca atunci cand m-am ingrasat s-a mai marit cu o marime sutienul ,dar as vrea sa stiu cum s-a intamplat la voi la slabire.
Va pup ! |
|
|
![]()
|
|
Melcri, cam da (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Reclamatii am primit si eu, nu pentru sani ci pentru fund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:54 PM |
|