![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
In general poze am vrut sa vad ca sa va vad cat de slabanoage sunteti:p.
Apropo...eu mi-am pus poza cu mine la avatar si una la personal photo. Ma gandesc ca e bine. Care dintre voi a slabit peste 15 kg?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu. Insa am inceput un tratament obligatoriu care ingrasa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Sunt atat de entuziasmata si sper ca pana la Craciun sa slabesc macar vreo 5-6 kg.
Felicitari Fides. In cat timp ai slabit atata? Scuze, stiu ca nu trebuie postat aici dar vreau sa stiu acum daca tot am intrat in discutia asta. Te pup |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In vreo 8, 9 luni. Si au fost peste 20 de kilograme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Suuuuuper. Sper sa am ambitie in continuare sa ma tin si eu cat mai mult. Si eu imi doresc sa slabesc in jur de 20 kg. E nasol ca am doar 19 ani si ma gandesc ca nu stiu ce voi face daca e sa am copii. Cred ca m-as face dubla decat sunt deja:)))
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am slabit 8 kg. De la 62 kg la 54 kg. Am de gand sa mai slabesc pana la 49. Asa cred ca am sa ma simt mai bine cu mine. Ciudat e ca pot purta hainele din liceu desi atunci eram mult mai slaba.
Arat asa acum: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/DSC09600.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/blugi.jpg) Ah si masurile: bust: 86 (de la 92) sub bust 72 (de la 76) talie: 64 (de la 72) solduri: 93 (de la 100) This post has been edited by Pink Lemonade: Oct 24 2009, 12:03 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Pink, 49kg??!!?? Ce ti-a venit? Si-asa esti slaba, dar 49? inseamna 5 kg mai putin fata de cat ai acum? Si acum esti foarte slaba, arati perfect. Opreste-te, n-o sa-ti stea bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Sper ca Monti sa te duca la greutatea ta ideala, nu sa slabesti excesiv pana o sa fii numa piele si oase. Asta-i problema cu slabitul, pe masura ce te apropii de targetul initial vrei sa slabesti si mai mult, iti impingi limitele la extrem.
Eu am luat-o la deal, am pus deja 2 kg. Toate poftele mele il sfideaza pe Monti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu ma simt bine asa Althe. Ma simt grasa. Aproape ca nu ma mai suport uneori. Imi vine sa plang mereu cand ma uit la alte fete care sunt slabe. Am lucrat in ultima vreme cu modele si imi venea sa ies din studio val vartej. Eu totusi sper ca Monti sa ma ajute sa mai slabesc.
|
|
|
![]()
|
|
Pinku, imi miroase a anorexie. Nu ma fa, ca ma urc in tren si iti trag o mama de bataie cum n-o vazut Parisu`!!! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Incepi sa te intorci de-acolo de unde ai plecat acum 3 ani, iti aduci aminte? Eu nu am uitat! Ce Doamne iarta-ma, esti fata desteapta, am pretentii de la tine! Ai slabit prera destul, e timpul de faza II. Gata! |
|
|
![]()
|
|
Diana, te iei de mana cu iubitul meu care a zis la fel. Numa ca el nu are tren direct ci avion. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Stati mai linistite ca nu mi se intampla nimic rau. Imi cunosc limitele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma cunoasteti de multa vreme si imi stiti deja ideile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:49 AM |
|