![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda, asa zic si alea de dupa aia cad din picere si le ia cu smurdu`! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Iubitul tau are dreptate, nu te baza pe faptul ca e departe, avioanele circula mai bine decit trenurile! Si din ce vaz, inclini spre anorexie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ne offtopicuim si apoi ma cert singura pentru deviere de la subiect. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma duc sa caut un topic de haine croite de noi pentru noi, daca nu sa deschid unul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pink, desi nu am mai vorbit pana acum, permite-mi sa imi spun parerea. Arati bine si nu cred ca mai ai nevoie sa slabesti 5 kg. Evident ca tu stii cum te simti mai bine, dar daca tot vrei sa slabesti e mai bine sa vrei deoarece asa te simti tu bine si nu pentru ca sunt fete mai slabe decat tine sau ca modelele X sunt piele si os. Asta e sfatul meu si uite un compliment in plus : Arati foarte bine asa...Nu te prosti!
Te pup si scuze daca ma bag unde nu imi fierbe oala, dar vroiam sa imi spun parerea. Si la urma urmei unde va mai fi femeia din tine si toata feminitatea daca o sa ramai fara forme, doar piele si os. Nu stiu exact cat de inalta esti, dar ARATI BINE! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc, Rodi. Nu ma supara parerea nimanui de pe forum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt foarte atasata emotional de fetele de aici si am incredere in ce spun si apreciez. Eu am mai fost slaba si ma simteam mult mai bine cu mine si mai ales pentru ca eu dansez ma ajuta la mobilitate mai mult.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte bine a punctat Rody! Iar Pinku` e inalta bine!
Nu`s cine o face sa creda ca e bine sa se transforme in bidinea, ca arata superb! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Of, Pink (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Modelele acelea n-ar trebui sa reprezinte un standard pentru tine. Tu esti o fata normala, cu o silueta foarte frumoasa. Uite, mr. Althe a fost inainte mea cu o tipa cativa ani. Tipa asta a facut putin modelling, sau cel putin aspira. Era foarte slaba, chiar anorexica. Ei bine, el a ramas cu reactii foarte urate cand vede fete excesiv de slabe. Nu-ti pot spune ce epitete are pentru ele. Eu ramaneam foarte mirata la inceput cand imi spunea "vaaaaai, ce-mi place ca mananci" sau le spunea cunostinelor lui, de fata cu mine, ca mananc. Ca si cum cine stie ce chestie faceam! Mai tarziu am inteles de ce.
Vara asta imi repeta aproape zilnic sa nu mai slabesc pentru ca pur si simplu n-o sa-i mai plac. Ca lui i-au placut fundul si pulpele mele si d'aia m-a luat de nevasta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tare rau mi-a fost cand am ajuns fara sa-mi doresc la 50,5 kg. Mergeam cu carutul si ma opream din zece in zece metri sa ma asez cu fundul pe bordura pentru ca nu mai puteam respira. Oboseam foarte repede si ameteam. Nu cred ca vrei sa ajungi asa. Toata imaginea asta cu tine grasa este doar in mintea ta. Fides are dreptate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . This post has been edited by Altheea: Oct 24 2009, 01:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Bre, am oase usoare, de-aia sunt si foarte elastica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inalta-s de vreo 170 de cm.
Iubitul a zis ca vine sa ma bata, Diana la fel. O sa fiu numai vanatai. va rog sa ma bateti mai ales in zonele cu celulita, da? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pink, si mie mi se pare ca ai o problema... sincer. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am ramas putin surprinsa cand am citit masuratorile Pinkului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca si ale mele sunt cam la fel. Ultima oara aveam 90 bust, 61-62 talie si aproape 94 la fund. Dar eu am 52-53 kg la 1.63 deci teoretic sunt clar mai grasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca este si din cauza ca sunt destul de osoasa, se simt foarte bine si puternice oasele mele la atingere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si eu sunt de aceeasi parere cu voi in cazul Pinkului dar nu mai zic nimic ca oricum nu ma ia in seama daca i-a intrat ei ceva in cap. Apropo Althe, am vazut acum cateva zile o mamica foarte sexoasa impingand caruciorul bebelesului adorabil si m-am gandit la tine, uite asa trebuie sa arate si Althe a noastra cu David. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Oooo, ce dimensiuni are Cindy a noastra (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Stai sa vedem cat de sexoasa o sa mai fiu si dupa no 2, desi cred ca o sa slabesc cu viteza luminii cu doi pitici.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 12:02 PM |
|