![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo, fetelor, e grozav! S-o tineti tot asa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Felicitari!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Felicitari si din partea mea!
Duminica va voi spune cat am slabit si eu:D, daca voi fi slabit pana atunci... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Bravo voua fetele! Tot e ritmul mai rapid ca la mine dar va si tineti drastic de treaba.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Bravo ,fetelor!
Vedeti ca se poate? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da, se poate. Cine zice ca nu se poate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fides, sa te-auda cine trebuie (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai si nu ai slabit deloc? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Pai ba da doar ca saptamana trecuta nu m-am cantarit ca sa pot face comparatie. Deci abia saptamana asta am cu ce face comparatie. Nu m-am cantarit din prima zi in care am inceput regimul. Dar cam un kg daca nu chiar 2 pana acum tot am slabit.Ma simt mai bine, mai "desumflata", sunt pantalonii putin mai largi:D.
Tot duminica asta poate ma si masor sa vad cam cati cm am in talie, solt,etc. apropo...Tu nu ai un id de mess? Mi-ar placea sa mai vorbim putin si sa vad si eu ceva poze cum ai progresat. Pot sa iti arat si eu poze daca doresti bineinteles. Asa ma ambitionez si mai bine daca vad rezultate la altcineva. |
|
|
![]()
|
|
Foarte bine, tine-o tot asa!
Nu este ok sa ne lasam adresele de messenger pe public. Asteapta sa faci 100 de postari si apoi vei putea sa te inscrii in grupul nostru si sa vezi poze cu noi. Eu personal nu am slabit foarte mult pentru ca nu m-am prea tinut de treaba, si nici nu am avut mult de slabit. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Nu am mai avut rabdare pana maine si azi m-am cantarit. Am cu 1kg si 200 g mai putin decat acum o saptamana. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ieeeei!
Sunt fericita. Asta inseamna ca de 2 saptamani d cand am inceput am dat jos aproape 3 kg. De acum incepe greul, ca pana acum ma gandesc ca a fost mai mult apa. Oricum sunt foarte motivata sa imi continuu regimul. Stiu ca nu este inca prea mare realizarea, dar vroiam sa imparatsesc si cu voi bucuria ea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:44 PM |
|