![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo, Rody, foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tine-o tot asa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Nu am mai avut rabdare pana maine si azi m-am cantarit. Am cu 1kg si 200 g mai putin decat acum o saptamana. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ieeeei! Sunt fericita. Asta inseamna ca de 2 saptamani d cand am inceput am dat jos aproape 3 kg. De acum incepe greul, ca pana acum ma gandesc ca a fost mai mult apa. Oricum sunt foarte motivata sa imi continuu regimul. Stiu ca nu este inca prea mare realizarea, dar vroiam sa imparatsesc si cu voi bucuria ea. Super! Foarte bine! Nici-o grija ca nu e de la apa asa cum se intampla la alte diete,e grasime eliminata.Daca ai inceput sa dai jos trebuie doar sa te tii de reguli si restul lasa in seama lui Monti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da nu ma las. Dimpotriva, invat zi de zi tot mai bine cum sa imi compun meniurile si sunt mai motivata ca niciodata sa continui. Hehe...
Multumesc pentru incurajari:* (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 129 Joined: 6-July 09 Member No.: 6,785 ![]() |
Bravo, Rodi! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Tine-o tot asa! In prima luna o scazi cel mai mult .Ceea ce iti va da un elan extraordinar in a continua dieta cu si mai mult sarg. Eu am incercat tot felul de diete.Dadeam jos 4-5 kg., dar dupa ce terminam dieta in 2-3 luni , chiar daca nu mancam cine stie ce, mi se puneau inapoi. Si exact, tot acolo: pe sollduri si coapse.
In 4 noimebrie se implinesc 4 luni decand tin Monti.Am slabit 11 kg. si un pic si ma simt de milioane, parca imi traiesc a doua tinerete, cel putin fizic.Acum sunt intr-un fel de faza a II-a, mai scap si cateva alimente neconforme, dar la nivel de 20-30 de gr. Nici o dieta nu iti cere sa mananci ca sa slabesti, doar Monti !!! Asa ca continua si ai sa vezi niste rezultate remarcabile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Ma tin categoric. Nu renunt. Toata viata am visat sa pot purta si eu rochii mai mulate, sau jeansi stramti fara sa iasa sunculite in stanga si-n dreapta. Iti dai seama ca mai ales dupa ce am atatea exemple in fata si am observat ca rezultatul este garantat nu renunt. Felicitari Piri pentru rezultatele obtinute. Sper sa le am si eu. Nu ma las pana nu slabesc 20 kg.
V-am pupat:D |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari Rody! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 09 Member No.: 7,104 ![]() |
Buna seara, fetelor. Felicitari pentru succesele voastre! Eu nu am mai intrat pe aici ca am fost cam ocupata. Am ajuns la 83 Kg. Asta in 3 luni ar face cam 14,5 kg. Acum de vreo 2 saptamani sunt pe platou si nu prea am cu ce ma lauda. Tin in continuare dieta sperand asa cum ati spus voi si Monti ca o sa incep din nou sa slabesc. Oricum nici nu as mai putea manca altfel;cand imi aduc aminte cum mancam.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !! Problema este cu apa, fiindca acum beau mai putina apa deoarece este mai frig si nu-mi vine sa beau.
Succes in continuare ! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Buni, poti bea ceaiuri calde, eu asa fac.
Felicitari fetelor care au slabit si la mai multe kilograme pierdute ! |
|
|
![]()
|
|
Wow Buni felicitari!
Asta inseamna ca 5 kg s-au dus in fiecare luna. E foarte bine. Imi doresc sa am si eu rezultate de genul acesta. Intrebare: Ai tinut strict strict sau se mai intampla sa calci stramb? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Buni,Bravo! C ontinua tot asa.Esti foarte ambitioasa si corpul tau reactioneaza foarte prompt.Inseamna ca mancai foarte "neconform" inainte.Succes!
Jale! C antarul meu a aratat mai putin ieri probabil cu vreo 3 kg si tare mi-a mai placut,dar azi am vazut realitatea si m-am speriat ca am mai mancat si prostii ieri. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:38 PM |
|