![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, ma bucur asa de tare pentru tine! Tine-o tot asa! Bravo!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Meriti toate felicitarile! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am ramas la 54.3 kg si mai jos nu mai vrea neam. Cred ca Monti asta e incapatanat rau cu mine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Eu am ramas la 54.3 kg si mai jos nu mai vrea neam. Cred ca Monti asta e incapatanat rau cu mine. Pai daca arati bine ! Iti spune si el asta nu numai noi. Te pup si bucura-te de felul cum arati. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo, Teo! La cat mai multe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Dragelor,fac bilantul pe 4 luni:am decis sa iau limita superioara aratata de cantar(v-am scris deja ca -si bate joc de mine ,variatii de greutate de pana la 2 kg) 7 kg date jos,adica am 71,6 kg.Daca ajung la 69,9 pana in jurul Craciunului ma voi declara multumita. We'll be in touch!
Va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si va doresc succes! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) O sa pun o poza,dar inca nu am facut-o. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hai sa ma laud si eu putin. Dupa exact 4 saptamani de la inceperea regimului Monti am inregistrat 4 kg si ceva pierdute. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunt foarte multumita si pana la Craciun intentionez sa mai slabesc 4 kg:D. Sper sa reusesc avand in vedere ca totusi sunt la inceput. Am inteles ca in priemele 2 luni cel putin slabesti destul de bine si nu intri in faza de platou. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Teo, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Melcri, mai putin de 2 kg intr-o luna si ceva? O nimica toata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rody, wow! Sigur si tu o sa mai slabesti pana de Craciun! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo, fetelor, e grozav! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asta e! Am kilele de acum 11 ani si sunt multumita pentru ca sunt destule motive ,toate amintite de Monti si in plus, pentru care este incetinita scaderea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am multe kilograme de pierdut. 4 kilograme nu inseamna nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , nici nu se observa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:09 AM |
|