![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Fides,imi pare bine pentru tine ca ai ajuns la doctor si ai lamurit alte lucruri care te pusesera pe ganduri si ingrijorari;cel putin acum stii ca asa trebuie sa fie,cum ti s-a intamplat tie.Ne trebuie si multa rabdare ca altfel nimic nu este si de fiecare data ne trebuie organizare,planificare si apoi reorganizare.Asa iti ajustezi si tu planurile si-ti pregatesti toate tunurile dupa sarbatori ca continui scaderea in greutate.Succes!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Dupa o luna si jumatate de la inceperea regimului Montignac (cu nenumarate greseli strecurate) am reusit sa slabesc aproape 6 kg si jumatate:D
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo Rody, e foarte bine!!! Tine-o tot asa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oaaaaaaau!!! Bravo, Rody!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
vreau si eu inca 6! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma reinspira Rody acum si o iau iar pe faza 1. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Excelent Rody ! Ritmul asta de 1 kg pe saptamana e foarte bun, iti urez sa te tina cat mai mult (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
La un moment dat insa va interveni si o stagnare sau o incetinire a ritmului slabirii, chiar daca mananci conform-conform. Iti doresc sa treci cu bine si peste asta si sa ajungi unde vrei tu (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Noi suntem aici si te sustinem ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Rody, felicitari!
Pink, nu ma speria! Iar sunt cu gura pe tine, dar 6 kile?!? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
pai, am 54,8 si ma gandeam ca fara 6 o sa am 49 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Numa' ca na', m-am trandavit!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mersi fetelor pentru tot! Toate felicitarile voastre ma incurajeaza si mai tare. Pana la Craciun vreau sa mai slabesc macar un kg ca apoi precis voi intra iar in dulce:(. Ma rog, mai e pan atunci, voi vedea ce si cum. Partea frumoasa e ca voi fi singura acasa ( cu iubitul), dar ideea e ca gatesc ce vreau si nah, voi face sigur ceva tarta cu mere:))), dar atat probabil. Sa vad. Apropo, Pink arati foarte bine si ma repet, in ochii mei si a majoritatea barbatilor sunt mai frumoase femeile care au forme si care nu sunt chiar ciont cand pui mana pe ele:P. Evident ca iti respect dorinta si asa, doream doar sa imi spun parerea.
Va pup fetelor, si ms inca o data:) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 543 Joined: 18-August 09 Member No.: 7,004 ![]() |
Bravo Rody! Ai avut un ritm foarte bun de slabit! Iti tin pumnii sa mergi tot asa!
Pink, si eu zic ca arati tare bine asa!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:46 PM |
|