![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, ca au oi fi o rindunica de 18 ani. Bine, am 18 ani (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , insa... pe cite-un picior! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu mai vorbi de funie in casa spinzuratului! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Plus ca grasimea mea nu e proaspata ca a altora ;eu stagnez de vreo cateva sapt la aceeasi greutate ptr ca o data am avut aceasta greutate mult timp si creierul meu e f destept si nu vrea sa uite asa repede si sa ma enerveze pe mine
Da, ca au oi fi o rindunica de 18 ani. Bine, am 18 ani (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , insa... pe cite-un picior! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu mai vorbi de funie in casa spinzuratului! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Multi inainte cu sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sie tie, iubita! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Of fetelor, stiu ca in fiecare saptamana va zic cand cat am slabit, dar nu ma pot abtine cand vad ca a mai plecat un kg...
Azi m-am cantarit si in total am 8 kg si putin pierdute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sunt foarte fericita si voi reveni cand voi putea zice ca am slabit 10 kg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . O duminica minunata fetelor! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce frumos. Rody! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bafta!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mersi! Oricum am observat ca nu mai stau atata sa ma gandesc la orice sau la faptul ca tin un regim si ca tre sa mananc aia si aia nu. Pur si simplu mi-a intrat in obisnuinta si nu percep, cel putin momentan, sa mananc altceva....adica ma simt minunat ca am rezultate si vreau sa continui inca mult timp acest stil de alimentatie care imi schimba numai in bine viata!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
S-au implinit 5 luni de cand am inceput dieta si am slabit 8 kg;o sa pun si poza in curand;poate pana la Craciun o sa am8,7kg mai putine cat am zis eu ca-mi doresc.
|
|
|
![]()
|
|
Bravo Melcri. Desi ai avut un ritm mai lent decat al meu te admir ca ai avut puterea si rabdarea sa astepti sa ajungi unde ti-ai propus. Hai ca sunt sanse bune sa ajungi la cat doresti pe Craciun daca o tii tot asa. Multa bafta si putere in continuare.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo, fetelor! E foarte bine, tineti-o tot asa! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
E foarte bine Rody ca ti-a intrat in obisnuinta, dupa o vreme eviti anumite lucruri fara sa-ti mai dai seama. This post has been edited by Book: Dec 13 2009, 09:06 PM |
|
|
![]()
|
|
Merci,gagici.Succes si voua!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:27 AM |
|