![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 25-January 10 Member No.: 7,846 ![]() |
multumesc pentru primire si pentru incurajari, sunteti toate niste dragute,
Fides as dori sa spun ca nu sunt banii o problema pentru care nu am cumparat cartile de care se tot vorbeste, la vara cand vin si eu acasa o sa le cumpar nu este o problema, vroiam doar ca pana atunci sa ajung, sa dau jos inca 8 kg, multumesc oricum, va pup |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Esmerald, nu am stiut. Iarta-ma, te-am judecat prin prisma experientelor anterioare, cind fetele nu voiau sa cumpere cartile. Daca vrei, te ajut eu cu cartile, am mai trimis carti in strainatate pentru foste amice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fara bani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 25-January 10 Member No.: 7,846 ![]() |
multumesc Book pentru ajutor, sunteti scumpice pentru incurajari
|
|
|
![]()
|
|
nu-ti fa probleme fides, oricum eu nu am zis nimic unde locuiesc, (nu mi s-a parut important), am vrut doar putina lumina ca sunt la inceput, si imi este greu (dar nu vreau sa ma plang pentru ca eu am ales, si vreau sa merg mai departe), asa ca.........oricum va citesc cu placere,
va pup |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cu placere esmerald! Esti binevenita cu orice intrebare sau nelamurire! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
![]()
|
|
salutari la toate, azi am 4 saptamani de monti si 3 kg minus, mai raman inca 6 sau 7..... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 22 Joined: 28-January 10 Member No.: 7,868 ![]() |
Va multumesc de primire!
M-am cantarit azi si dupa 3 zile am scapat de primul kilogram! Sunt asa de happy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiu ca nu e bine sa te cantaresti prea des dar na... sunt la inceput si muream de curiozitate si asta oricum ma motiveaza sa merg mai departe. Inca o data, ma bucur ca sunt si eu in grupul vostru (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Felicitari! Tine-o tot asa si in scurt timp vei fi cea mai fericita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Wow, felicitari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La tot mai multe kg in minus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo Noemi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La cat mai multe!
Esmerald, la fel, bravo! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Sa ajungi la greutatea dorita! This post has been edited by Book: Feb 4 2010, 09:41 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:39 PM |
|