![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetelor, sinteti grozave! Bravo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
In legatura cu slabitul, m-am cantarit azi si cam jumate de kg e in plus. Mi-am cam dat totul peste cap, insa revin si saptamana viitoare sper sa vin si eu cu niste rezultate.
Felicitari fetelor inca o data. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si la mine sunt cateva sute de grame in plus fata de luna trecuta. (IMG:style_emoticons/default/spanzuratoare.gif) Ca am mancat o gramada de prostii.
Dar sper sa scad luna asta! This post has been edited by Book: Feb 5 2010, 03:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 25-January 10 Member No.: 7,846 ![]() |
vin la raport..... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .......5 saptamani si doar 3 kg, ultima saptamana nici cateva grame nu am dat jos . Mergem mai departe. va pupicesc pe toate si la mai multe kg jos.
Eu mai am inca 7 pana la vara, asa ca mai este timp |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Depinde si de felul in care mancai inainte sa te apuci de Monti. Ce inaltime si greutate ai?
Daca vrei poti sa scrii aici ce mananci si daca gresesti undeva te atentionam. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pina-n vara, sapte kilograme sint un "nimic" de care te poti dispenda foarte usor. Te asteptam cu meniul zilnic! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multa bafta, iti tin pumnii!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 25-January 10 Member No.: 7,846 ![]() |
vai ce bine imi prin incurajarile voastre !!!! Book, am 1,64 inaltime acum am 65de kg si 400, cam asa, si ceva ani.............34, dupa 2 nasteri adica papa pentru 2 copii si sot, nu mi greu sa tin monti, doar ca am zis ca nu sunt in romania, si aici nu gasesc nici macar fulgi de ovaz,ce sa mai zic de faina de naut si de soia, nici gand, sunt intr-un sat din italia, si noroc ca localnicii macina grau de am reusit sa fac rost de tarate.
asa ca fides deaia nu vin cu meniul zilnic pentru ca sunt mai limitata la mancare, si greseli .....in primul rand nu POT sa beau 2 litrii de apa cred ca nici unul nu ajung sa beau, pur si simplu nu pot, poate cand vine caldura atunci sa reusesc, apoi nu fac miscare (exercitii ceva) , in rest incerc sa tin cat mai corect, va pup sper ca nu v-am plictisit, |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ia-o progresiv cu apa, nu e bine nici sa iti fortezi organsimul!
|
|
|
![]()
|
|
Esmarald, este vorba de doi litri de lichide. Lichidele se gasesc si in alimente, lactate... diverse. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
This post has been edited by Book: Feb 13 2010, 05:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 12-May 09 Member No.: 6,468 ![]() |
Buna ziua!
Am inceput regimul dupa cartile lui MM su dupa ceea ce scriati pe forum ca mancati si am slabit din mai, anul trecut, 17 kg. Ideea este ca mi se pare dificil sa trec la faza a II-a deocamdata. Am 32 de ani, 1.61 si 63 de kg. Asa ca inca stau la faza I. Spor la dieta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 09:50 PM |
|