![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Bine ai venit serinuca!
Felicitari pentru realizarea ta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
17 kilograme? Felicitari! Si ai tinut aproape un an de zile faza I? Asta da vointa (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bravo, e super! (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 12-May 09 Member No.: 6,468 ![]() |
Multumesc mult pentru incurajari! Dieta usoara!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Esmerald unde esti sa ne spui cum stai cu dieta si sa-ti scrii meniul
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 24-March 10 Member No.: 8,249 ![]() |
multumesc Book pentru sfat. eu nu am tinut cont de pranz lipidic si cina glucidica pentru ca nu am inteles asta din carte. probabil ca are si asta influenta.asa cum v-am spus am 39 de ani 1,74 inaltine,si 72 de kilograme,si vreau sa ajung la 65kg (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) este greu dar sper sa pot.inainte de a adopta acest regim de viata mancam destul de monoton adica am fost la un nutritionist si am primit o dieta de 3 luni cu alimente permise pe saptamana fara prea multe combinatii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) poate si asta este motivul. dar voi persevera,nu vreau sa renunt pentru ca am vazut la voi rezultate chiar ok
voi continua sa va scriu o zi cu soare |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce carte ai citit? In cele mai vechi nici eu nu am inteles foarte clar, dar in ultima citita s-a exprimat fara echivoc:
MD- in general glucidic, ocazional poate fi lipidic Pranz- in general lipidic Cina- poate fi glucidica sau lipidica, dar de preferat ar fi glucidica de cele mai multe ori (daca e lipidica trebuie sa ai grija pentru ca seara grasimile se depun mult mai usor ca dimineata, de exemplu) Inteleg ca nu ai foarte multe kilograme in plus (daca aveai poate era mai usor sa slabesti (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ) dar sper sa ne ajutam si sa ne impulsionam unele pe celelalte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu ma straduiesc de ceva vreme sa mai dau jos ultimele 2-3 kg, dar adevarul e ca fac multe exceptii asa ca este de inteles. This post has been edited by Book: Apr 10 2010, 10:31 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 24-March 10 Member No.: 8,249 ![]() |
Book de cat timp mananci Montignac?
cat ai slabit? adevarul este ca ultimele 2,3 kg sunt cele mai greu de slabit,eu la 67 am fost cel mai des, dar asa cum spunea Montignac imi propun mai mult sa ma impulsionez. merg si la sala (mai putin dar merg totusi) si la piscina. de sarbatorile de paste am fost la un SPA super frumu la Targu Mures.am facut multa miscare acolo plus toate saunele si masajele posibile... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai eu mananc Monti de multa vreme, cred ca de vreo 2 ani. Dar ce fac eu: cateva zile- o saptamana mananc corect, apoi o data dau iama la McDonald, sau la pizza, sau la dulciuri si suc... sau la orice altceva imi face pofta pe moment. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Asta ca sa nu mai vorbesc despre sarbatori cand pun minim cate un kil pe mine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asa ca nu prea am reusit sa tin corect multa vreme, mai ales daca sunt aduse tot felul de mancaruri prin casa, ca sunt foarte pofticioasa de fel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am avut vreo 8 kg de slabit si slabisem asa, sontac-sontac, vreo 6-7 kg, dar acum am mai pus iar la loc de craciun, de paste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa ca ma ambitionez sa tin acum. Cred ca daca reuseam sa fiu perfect conforma cateva luni ajungeam repede la greutatea ideala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) SPA-ul ala de la Sangeorgiu de Mures? Foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E foarte buna miscarea, pe langa metoda. As merge si eu la piscina dar la mine in oras nu este acoperita. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Din cand in cand ma mai duc sa alerg din parc, imi place miscarea prin aer liber iar parcul e mare si frumos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
nu acel Spa ...este unul relativ nou Aqua-day spa se cheama si este si asta foarte tare.
acum am vazut ca nu esti din bucuresti...imi pare rau ca nu ai piscina acoperita in craiova. si eu sunt olteanca la origine,adica m-am nascut la bailesti dar am plecat pe la 2 ani cam asa....dar caracterul de olteanca persista.. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:28 PM |
|