![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Super! La cat mai multe date jos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Rody, gaze...masca de fata... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Greseala mea, ca m-am gandit mai departe. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Felicitari Serinuca! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
City nu prea am inteles ce vroiai sa zici.
Cand ziceam de masca, ma refeream efectiv la o masca pentru cosuri, iar referitor la gaze, nah drojdia provoaca din pacate o cantitate semnificativa de gaze. Nu spun asta din proprie experienta caci nu am indraznit sa incerc inca, insa stiu asta fiind la facultatea de farmacie. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 12-May 09 Member No.: 6,468 ![]() |
Am ajuns sa slabesc 22 de kg. Acum am 58, insa am trecut incet, incet la faza a doua. Cu mici abateri, dar vad ca inca mai slabesc. Cel mult trei kg daca s-ar putea, pt. ca gimnastica nu am facut si chiar daca am slabit lent (in 15 luni), parca tot agata pielea pe mine. Spor la dieta! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau, e intr-adevar foarte bine, Serinuca!
Daca poti baga niste masaj. Gimnastica- antrenament zdravan- e obligatorie ca sa nu atirne pielea dupa. La fel sint foarte bune sedintele de masaj, daca se poate cu creme pe baza de colagen, pentru refacerea elasticitatii pielii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sa fii atenta sa fii hot timpul hidratatata- bea apa cit simti nevoia, fara hidratare pielea nu se reface. Mult succes! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ce tare esti Serinuca.Felicitari! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bai, mie mi se pare ca nu mai da Monti rezultate la mine. M-am ingrasat ca m-am lasatd e dieta si acum nu mai dau jos. Imi vine sa mor. De c***t viata asta!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ai abandonat tae bo-ul?
Eu am slabit in ultimul timp si nici macar nu am intentionat asta, de la sala. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mda, vreau sa gasesc altceva. Nu imi placea unde faceau cursurile.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 24-September 11 From: Cluj-Napoca Member No.: 10,632 ![]() |
Buna, am inceput sa tin cura MM din 9 septembrie 2011 si pana pe 24 septembrie s-au dus 3 kg.Inaltime 1,70
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:21 PM |
|