![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Aici e o vreme superba. Cald si un soare frumos de parca ar fi vara. Asa ca azi am reusit sa dau o tura de parc. Doar una, ca atat m-au tinut picioarele. Acasa am prestat si 150 de gantere, asa ca la primul cantar am constat o lipsa in gestiune de 500 grame (fata de dimineata).
Daca si maine vremea va fi la fel, mai bag o "invartita". Sper sa mai reduc din balast. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Teo,succes! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Vad cat esti de consecventa cu dieta;imi faci pofta esti tare,am citit cat ai slabit!Ooooh!Tine-o tot asa!Cred ca-ncep de luni
Diana,ai inceput-o si tu; iti doresc si tie sa perseverezi;ma alatur eu in curand. nu se mai poate |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mel. multumesc pentru incurajare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Teo, felicitari si te admir sincer! Si eu trebuie sa prestez dieta conform si ma tot chinui pentru ca sunt instabila si calc in strachini. Fir-ar!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Mai am de terminat inghetata din congelator si mai aman dieta un pic un pic
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Bună, sunt nouă pe aici. Am cam o săptămână de când studiez MM, și am hotărât să încep. Deci, de azi când, dimineață, aveam 60,5kg la 1,64m, am spus START!...Mai nasol e că țin și post, dar vedem noi... Vă țin la curent (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Danuka, bine ai veit in gasca!
iti doresc sa te tii de treaba si sa ajungi la greutatea dorita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Danuka!
Uite, te poti inspira de aici pentru Mancaruri Montignac de post ! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Oooo, vă mulțumesc sincer și călduros, aștept săptămâna și trec greutatea. Nu cred că va fi cine știe ce, că am fost tare aglomerată și debusolată perioada asta, dar nu prea mă interesează. Important e că nu mai consum” albituri”și dulciuri neconforme (eventual, doar accidental (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) )
vai, mâine e deja săptămâna? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...sigur nu va fi bine... |
|
|
![]()
|
|
E hai, nu te descuraja!
Catareste-te dimineata, pe stomacul gol, dupa ce ai fost la baie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te astept cu vesti bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine, la ultima cantarire, care a fost acum 7 zile, cantarul nu s-a miscat nici in sus si nici in jos. Astept sa treaca invazia rosie si ma cantaresc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:56 AM |
|