![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Ai zis ca -ti sunt largi hainele dac-ai stii cat te invidiez;nu pot gati doar conform nu stiu atatea retete si n-am timp sa incerc altele si din acest motiv bag ceva neconform
Am inceput sa merg la piscina de 2 ori pe sapt si poate asa sa ma laud cu kg pierdute |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mel, te invidiez cu piscina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Innotul modeleaza foarte frumos corpul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Servus, am zis că-mi fac treaba întâi și după aia intru, dar uite-mă ce fac (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Azi dimineață am avut plăcerea să mă cântăresc: 59.8 kg, dar fără baie, că am dereglări perioada asta. Eu sunt mulțumită, mai ales că am avut așa:
20.03- 60,6 21.03- 61.2!!!! oricum, am luat baterii noi la cântar că face figuri și pun mâine o nouă valoare, sper cu baie cu tot Sunt mulțumită că sunt sub 60, căci de vreo două luni nu am mai coborât. La mine era anormal să fiu peste, nu sub 60, nu-ș ce să fie: lenea, mâncarea, vârsta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Recântărirea de azi: 59,6 KG. Am schimbat bateriile la cântar, dar cred că figurile se trag de la altceva, că azi mi-a arătat: 60, 59,2; 59,6; 59,4. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cum 59,6 mi-a arătat de vreo 4 ori, am rămas la asta...Mai postez peste o săptămână. Dacă aș fi mai harnică, aș putea atașa un grafic, oare am cum? Că nu prea activez eu pe forumuri... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Azi celebrez pierderea a 8 kilograme (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Eu cred ca este foarte bine pentru doua luni de mancat corect (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar daca luna aceasta am slabit mai putin ca luna trecuta, sunt multumita ca totusi greutatea scade si nu creste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Felicitări, deși văd că fetele astea postează greutatea mai degrabă la mâncare... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
8 kg? wow! Felicitari, Teo!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Felicitari,Teo!
|
|
|
![]()
|
|
8 kg fără privațiuni gen înfometare și alte prostii, asta chiar e dovada că metoda funcționează! Sper să ne ținem toate și să ne iasă (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Nu-mi postez greutatea, că nu am săptămâna, dar nu sunt prea mulțumită. Săptămâna asta am fost coformă, din câte știu eu, dar nu văd mari realizări...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:48 PM |
|