![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
am fost eu conformă cu alimentele, poate, dar am gresit combinarea câteva zile. de aia nu slăbisem, ba chiar am anulat rezultatele pe vreo câteva zile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc fetelor pentru laude! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dieta functioneaza daca e urmata cum trebuie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Danuka, bine ca ai vazut unde ai gresit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Data viitoare sigur nu vei mai face aceleasi greseli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 33 Joined: 20-March 12 Member No.: 11,087 ![]() |
Mda, sigur funcționează, dar na, trebe creier...Mâine, am cântarul. Cred că-mi dau cu el în cap (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Felicitari, Teo, ma bucur! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Nu văd prea bine tastele, că mi-am dat cu cântarul în cap (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) , dar postez idioata asta de greutate: 59,2 kg (IMG:style_emoticons/default/spanzuratoare.gif) Vineri dimineață ajunsesem la 58,2, de-am crezut că nu văd bine. Oricum, am terminat cu ciocolata, și nu mai cumpăr, și cu clătitele. Mă credeam mare bucătăreasă (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Lasă că mai postez o dată săptămâna asta, că după aia plec la țară pentru perioada vacanței, și de pe Iphone mă logez, dar nu pot posta, nu-mi dă tastatură. Chiar, știe cineva din ce cauză?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Daca tu esti in profil sau cam aduci cu silueta aia,atunci lasa curele de slabire ptr mai tarziu;o sa ai nevoie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu azi dimineata aveam 63, deci 62 fara sani! Yey!
Si explicatie OFFTOPIC pentru Danuka. (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Danuka, eu pot posta de pe iPhone pe elady, mai greut dar merge. Apesti Fast Reply si ti se deschide asa: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/6a96f518.jpg) Apoi apesi pe zona de text si se deschide tastatura asa: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/f85dfe61.jpg) This post has been edited by Stiletto: Apr 4 2012, 02:25 PM |
|
|
![]()
|
|
salut, mulțumesc! diseară încerc!
|
|
|
![]()
|
|
Azi am 58.6 kg. Partea bună e că am progrese, partea rea e că am anulat o săptămână (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Salut! Ura! Asta-i de pe iPhone MERGE!!!! Multumesc, Stiletto! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Daca tu esti in profil sau cam aduci cu silueta aia,atunci lasa curele de slabire ptr mai tarziu;o sa ai nevoie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aș vrea eu...Ăsta-i idealul meu: slabă, sportivă și mai tânără (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-July 12 Member No.: 11,303 ![]() |
.Ăsta-i idealul meu: slabă, sportivă și mai tânără (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ideal comun: mai tanara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:12 PM |
|