![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Foarte bine, asa trebuie, bucura-te de frumusetea ta in fiecare zi! Si eu sper sa revin la picioare mai lungi ca parca s-au scurtat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai eu ce zic? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
1 kg s-a dus deja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana, azi incep si eu sa merg la sala!!! Iupii!!! Telul meu e sa dau jos 10 kg pana la 1 decembrie. O sa ma tin de treaba si revin la raport saptamanal! Astept vesti de la voi, cele care mai tineti. Pupici (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dupa 2 saptamani cu monti am slabit 4 kg, ma mai cantaresc la sfarsitul saptamanii.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Pentru crescut ambitia... (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/egw_zps3702ec07.jpg) Wou!! Ce bine arati Diana! Sa reusesti sa te mentii ca ai muncit serios pentru silueta asta! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai slabesc in continuare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
wtf .. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
vreau si ioooooo ce ai facut ... sper sa ai undeva scris sa urmaresc zi de zi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai nu am scris. Insa am facut pilates + inot in fiecare zi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus scaderea portiilor de mincare substantial. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A, si acum am 55 de kile. Ca in liceu. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Diana, ai toata admiratia mea!!!! Eu din febr ma chinui sa slabesc si sunt pe calea cea buna, sper (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Super Tare Diana !! Sa te mentii
Io m-am ingrasat ca porcul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Damn si io vreau sa arat ca in liceu , acu sunt geloasa... meh mi-a luat 10 secunde de la felicitat la gelozie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by Jo-Anna: Nov 13 2013, 12:30 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:36 AM |
|