![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Am slăbit 9 kg pana acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Di si io am 161 cm .. si la mine se aseaza "bine" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Jo, astept mielul de Paste, eu am spus de inaltime!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi se pare crunt sa fii mic de statura si sa ai un metabolism aiurea...caci cunosc persoane mici de statura dar care nu pun nimic pe ele...eu, in schimb, am de dat si pe la neamuri, si pe la saraci...sunt darnica la capitolul asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rody, bravo, tine-o tot asa!!!! O dieta anume? Melcri, m-ai facut curioasa de Dukan, am mai citit eu despre ea dar n-am aprofundat... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eu am slăbit cu montignac, pt mine e f ok si mi se pare mai sanatos si normal stilul de viața. Mama a slăbit si ea 10 kg si eu la fel, asta in 3 luni. In urma cu 4 ani am slabit 12 kg in 3 luni cu montignac. Pt mine e ok, nu sunt probleme cu constipatia, dimpotriva, in sfarsit am digestia f normalA. Inainte aveam mereu probleme cu constipatia, aceasta problema e exclusa cu montignac. Un alt motiv pt care aleg Acest stil este faptul ca eu in general sunt dependenta de dulciuri si cred ca pancreasului meu ii foloseste cate o cura de dezintoxicare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )). Imi tin in Frau poftele momentan, peste o saptamana vor fi 3 luni si ma declar foarte multumita per ansamblu.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Si eu am reluat dieta pt ca imi stau in gat prajiturile si mancarea pe care le-am "savurat" in timpul sarbatorilor..asa ca sunt in cautare de banda pt alergare, plus dieta si bicicleta si la slabit cu mine, ca altfel nu se poate!!!
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc, Teo! Bafta si tie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am pus cam 2 kg juma de sarbatori, spre nefericirea mea, asa ca am de dat jos astea si inca cateva mai multe kg, dar izbutesc eu! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu am pus doua kile si ma apuca pandaliile... Nu gasesc colege de pilates, asa ca o sa ma duc la dans sportiv! De doua ori pe saptamina, miercurea si vinerea, gata, m-am hotarit! Mai ales ca am gasit sala linga birou, as fi nebuna sa nu ma duc - plus ca imi place sa dansez! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uitasem asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Spor la topait, Diana!!! Te invidiez!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu mi-am comandat de pe net banda de alergare....sunt tare fericita!!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stai, ca inca nu am gasit timp !!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Atunci....Bafta sa gasesti timp!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cunosc si eu cum e cu timpul asta....nelimitat cica...dar scuuurt....si trece repeeede...
Mie mi-a venit banda!!!!! E grea si mareeee, dar e super, am facut aseara la ea un km si am facut deja febra musculara..nush de ce, dar cred ca organismul meu s-a obisnuit cu bicicleta, facand de aproape un an la ea, si astfel nu mai aveam cine stie ce rezultate....insa acum am facut febra misculara si transpirat de numa...se merita toti banii, spun eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:41 PM |
|