![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
asa e la imceput;sa vedem cat te tine.Daca ai rezultate sa faci si o poza sa -mi iau si eu!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Eu am reusit sa dau cele 2kg juma de la sarbatori. Banda e super. Incerc sa fac in fiecare seara 2 km mergand pe ea (mi-e frica sa nu o stric alergand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ), in timp ce ma uit la un film/serial (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Dar cateodata n-am timp si fac mai putin, dar oricum, transpir si ma oboseste maxim. Eu zic ca s-au meritat banii mai ales pt ca si fiica-mea face aproape in fiecare seara la ea. Eu am inceput sa imi fac shake-uri cu iaurt, migdale, stafide, susan, "chestii" naturiste...nu f gustoase, dar sanatoase! M-am dat pe raw-vegan. Azi am mancat o supa de rosii si mi-a placut mult, incerc sa-mi compun meniul din cat mai multe legume si la gustari fructe. Si la Magda am inlocuit dulcele cu niste batoane tot de la un magazin naturist, f gustoase, spune ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca, Melcri, eu zic ca se merita. Recomand! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by butterflyaway: Feb 3 2014, 09:50 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bravooo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Cum sa iti fie frica sa nu o strici alergand.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai pentru asta e.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Stiu ca pentru asta e, dar la greutatea mea si cum se aude prin casa cand alerg pe banda mai bine merg, desi imi ia ceva mai mai mult timp.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu cred ca ma apuc de Pilates de una singura pina gasesc oameni sa vina cu mine la sala...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar de ce iti trebuie insotitori la Pilates, Diana? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu ma duc la sala mereu singura, ca mi se pare ca ceilalti nu tin ritmul cu mine si imi coboara nivelul de eficienta. lol (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai fara 5 persoane nu se tine clasa... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ah (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) credeam ca ai nevoie de companie, nu ca nu se strange minimul de participanti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Eu am reusit sa dau cele 2kg juma de la sarbatori. Banda e super. Incerc sa fac in fiecare seara 2 km mergand pe ea (mi-e frica sa nu o stric alergand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ), in timp ce ma uit la un film/serial (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Dar cateodata n-am timp si fac mai putin, dar oricum, transpir si ma oboseste maxim. Eu zic ca s-au meritat banii mai ales pt ca si fiica-mea face aproape in fiecare seara la ea. Eu am inceput sa imi fac shake-uri cu iaurt, migdale, stafide, susan, "chestii" naturiste...nu f gustoase, dar sanatoase! M-am dat pe raw-vegan. Azi am mancat o supa de rosii si mi-a placut mult, incerc sa-mi compun meniul din cat mai multe legume si la gustari fructe. Si la Magda am inlocuit dulcele cu niste batoane tot de la un magazin naturist, f gustoase, spune ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca, Melcri, eu zic ca se merita. Recomand! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cat a costat? si fa-ne o poza! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:35 PM |
|