IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Saraca fata batrana, Angeldust- despre burlacie intentionata sau accidentala
oana.s
post Nov 22 2007, 11:19 PM
Post #41

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,701

Eu am 26 de ani, merg pe 27, si nu inteleg un lucru. Oare sunt chiar asa urata de ma plac doar nasparlii?

Sigur ca decat cu asa nasparlii, mai bine singura! Vorba varului meu: "Decat rau, mai bine burlac convins!"

Sunt multi baieti si barbati frumosi, dar toti sunt luati!

Asa ca... ma intreb daca n-o sa merg la manastire la 30 de ani... Ca sa nu raman singura sau sa ma consolez cu vreun nasparliu de care sa-mi fie rusine sa ies cu el pe strada...
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Nov 23 2007, 09:09 AM
Post #42

Musafir

Zici tu ca e plin de barbati care arata f bine? Mie mi se pare ca nu e deloc asa. Raportat la cate femei arata f bine, barbatii aratosi sunt chiar extrem de putini. Si cei care sunt de obicei sunt vanati de toate femeile, iar ei profita din plin de chestia asta. Si de ce nu ar face-o? Si eu, daca as fi un barbat super frumos ... cred ca as abuza putin de chestia asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si majoritatea femeilor care arata bine se cam ghideaza dupa aceeasi mentalitate : "Femeile sunt ori curv# ori prea urate ca sa fie cu##e"
Acum legat strict de problema ta, eu te inteleg...fiecare femeie isi doreste un Brad Pitt langa ea, care sa mai fie si fidel pe deasupra si inteligent si devreme acasa. Dar de cate ori se intampla asta in realitate? Fiecare "pachet promotional" are avantajele si dezavantajele lui.
Un barbat frumos mai greu iti va fi fidel cand stie ca oricand poate avea 100 de femei la picioarele lui. Un barbat frumos si inteligent va alege o femeie la fel de frumoasa si inteligenta. Daca esti una din femeile astea...esti o norocoasa...ai sanse mari sa il tii langa tine...dupa ce le omori pe restul de 100 de femei frumoase si inteligente care il vaneaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Un barbat frumos, inteligent si cu multi bani ...pe langa faptul ca e aproape un mit ca Mos Craciun, daca apare un asemenea specimen...apar si cele 1000 de femei gata sa isi doneze un rinichi ca sa il aiba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vezi? Prea mult stres (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Un barbat mai putin frumos...dar acceptabil, te va aprecia de 10 ori mai mult daca tu esti frumoasa, iar daca esti frumoasa si inteligenta de-a dreptul te va pune pe un piedestal pentru ca stie ca foarte greu va gasi una mai buna decat tine, la ce are el de oferit. Plus ca ... din proprie experienta stiu ca barbatii mai putin frumosi sunt mai buni la pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Isi dau mai mult silinta, nu au impresia ca e suficient sa se dezbrace, sa isi etaleze patratelele lucrate la sala si gata..ai orgasm (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Un barbat urat...fara nici un fel de sarm si sex-appeal..well, cui draku ii pasa de el? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie una nu. Ca vreau copii cat de cat frumosi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Barbatii urati cu spume sunt doar atat...urati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Singura lor sansa e sa faca multi bani si sa isi gaseasca vreo Monica dispusa sa ii iubeasca si pe ei.

+Quote Post
clara
post Nov 23 2007, 12:15 PM
Post #43

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

angel esti mortala (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si te aprob total ce cele scrise mai sus, eu un personal niciodata nu am cautat sa ies cu barbati frumosi, ar fi fost mult prea stresant pt viata mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
fleurdelis
post Nov 23 2007, 12:43 PM
Post #44

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) angel...fata desteapta, corecta logica! De fapt ce-i ala barbat frumos?
Barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu, da sa fie mai intelept ca mine!

+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 23 2007, 01:56 PM
Post #45

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu zic ca nu tre' sa fie prea frumos.Am avut eu un prieten prin liceu era frumos cu spume si viermanos la fel. Avea m. multe prietene in acelasi timp, unele care nu puteau renunta la el habar n-am de ce. Si uite asa eu l-am lasat cu mandra cealalta cand am aflat, dar faza e ca nu pt mult timp cred, pana a gasit iara 2 variante. Faza cea mai hilara a fost ca mandra cealata vroia sa se intalneasca cu mine si eu am zis for what?
Nu cred ca e asa importanta frumusetea, cred ca daca esti compatibila cu el si e un tip Ok din pct-ul tau de vedere e cel mai bine. Acuma ce sa zic tre' sa existe si scantei in dragoste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dupa parerea mea. Fiecareia ii vine randul si nu e nici o graba, pt casnicia inseamna si m. multa treaba nu numai pleasure.

+Quote Post
roxanica10
post Nov 23 2007, 02:04 PM
Post #46

Musafir

Si mie imi place mult postul lui Angelu' si chiar ma bucur c-a mai avut o leaca de timp sa scrie pe-aci.
Desi-i tinerica (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , are ceva experienta de viata si spune multe lucruri reale...deci aprob si eu cele scrise de ea, precum Clara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by roxanica10: Nov 23 2007, 02:05 PM

+Quote Post
scumpic
post Nov 23 2007, 02:35 PM
Post #47

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 2,663

Da, nu e bine sa ai un barbat prea frumos.Si eu am avut prieteni frumosi si nu m-am ales decit cu suferinta.Acum mi-a venit mintea la cap si nu mai caut frumosi...dar am pierdut cam mult timp pina mi-am dat seama. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
lxn
post Nov 30 2007, 10:32 PM
Post #48

Musafir

Niciodata nu am vrut un barbat frumos. De fapt, daca ma gandesc bine, nici nu m-am gandit la "printul din poveste", nu m-am gandit cum o sa arate, asa cum multe fetite de 12 ani iti vor spune "vreau sa fie blond cu ochii albastri si o alunita langa buza". De ce? Pentru ca mi-a fost teama ca, facandu-mi un model si cautand numai un lucru, voi trece poate cu vederea multe altele. Mi-a fost teama ca, dorindu-mi ceva prea mult, nu o sa-l gasesc. Am avut si eu deceptiile mele, tulburari inevitabile de corazon la varste fragede, n-am fost niciodata cu o frumusete intruchipata, m-as fi simtit in pericol, probabil, pentru ca, asa cum spunea angel, inca 100 de fomei stau la coada sa-ti puna coarne.
Am descoperit ceva foarte frumos, ceva frumos care s-a nascut din cenusa, pe cineva cu care nu m-as fi vazut pentru ca mi se parea total nepotrivit si arogant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Insa nu m-am lasat pacalita de aparente, de ambalaj, am vrut totusi sa sap mai adanc, sa incerc sa descopar, sa caut ceva ce-mi place la el. Nu am avut nici un motiv sa o fac insa ceva sau cineva mi-a spus sa incerc, totusi, si am descoperit ca fericirea nu vine cu Brad Pitt, cu Visa sau cu Rolls, vine cu sufletul, cu gesturile, cu ajutorul, cu sprijinul, cu iubirea neconditionata, cu dorinta de a fi mai bun, cu un simplu cuvant bun spus intr-un moment greu. Nu am nici pe departe 30 de ani si mereu ma gandesc ca nimic nu e vesnic, nu vreau sa-mi fac sperante prea multe din acelasi motiv de mai sus.
M-am imaginat singura la 30 de ani si recunosc ca mi-ar fi greu, acum, dupa ce stiu cum e sa fii implinit. Acum o vreme as fi spus bucuroasa ca ar fi perfect, as avea timp de mult mai multe lucruri. Ce stiu este cu siguranta este ca nu as face un capat de tara din "30, numarul fatidic. 30, dezastrul speciei umane. 30, pragul fericirii, now or never". Sa fim seriose, fetelor, am vazut cu ochii mei femei care la 50 de ani isi gasesc barbati compatibili cu ele fara sa se "chinuie" asa cum unele femei o fac pana la 30 de ani, disperate sa nu cada in gura satului. Bullshit! Orice varsta este perfecta pentru a iubi, nu exista lege si regula care sa ne impiedice, iar daca fericirea vine la 45/60/70, let it come!
Eu nu pot decat sa va doresc sa fiti iubite, implinite si libere sa faceti ce vreti, fara sa dati socoteala. Iubirea nu inseamna un lat in jurul gatului, iubirea inseamna intelegere si ajutor reciproc. Fiti libere sa iubiti cand vreti, cum vreti si pe cine vreti, sau chiar ce vreti, fara sa va pese de ei, cei perfecti care privesc pe vizor la imperfectiunile vietii voastre!

(IMG:style_emoticons/default/victory.gif)

+Quote Post
divi2007
post Nov 30 2007, 10:43 PM
Post #49

Musafir

fetelor bunica mea fie iertata mi a spus odata "un barbat frumos nu va fi niciodata doar al tau" cand eram mica nu vroiam sa cred dar cu timpul am vazut ca e foarte adevarat

+Quote Post
expose_yourself
post Dec 1 2007, 10:18 PM
Post #50

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 593

uh dar se pune problema asa?
Trebuie sa mai fie ca mine care vad persoana cu care au o relatie ca fiind cea mai frumoasa(din toooate punctele de vedere (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Daca incep sa simt altceva,se cam termina totul..
Rose glasses anyone? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 10:13 PM