![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Povatuiesti lumea de bine
Dar ce conteaza cind magarul Orici de scump i-ar fi samarul Tot inapoi cararea tine... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
rima alba a la cleo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tine minte o povata: sufletul ascuns in privire nu-i vazut de cititor, sufletul asternut in vorbe e privit de-o lume intreaga |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Intreaga chiar de nu te crezi
Si inca-ti cauti jumatatea Nu-ti irosi tu libertatea Pe unul ce aproape-l vezi. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vezi bine ca e greu
Sa strangi in buzunar un leu O viata-n doi in armonie Nu-nseamna numai prietenie. Incet incet, cu pasi marunti Ajungem toti, usor, carunti. Si-am vrea timpul inapoi Sa fim iar mana-n mana... doi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Doi pisoi si o pisica
Se jucau c-un ciucurel Fara teama, fara frica C-o sa vina vreun catel. Ei sunt siguri ca "dusmanul" E legat bine de poarta Si-s fac planuri pe tot anul Sa faca din joaca, ...arta. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Artă, cuvint frumos si plin de sensuri
Estetic vie, plina de-ntelesuri Dar renegata si hulita De cei ce n-au in viata-o ţintă |
|
|
![]()
|
|
Tinta n-are si nici tel
Mai ca-i plang acum de mila E plouat ca un catel Si la toti provoaca sila. Insa ea, un suflet mare L-a iubit si-l mai iubeste Pentru ea e ca un soare Ce conteaza ca e "peste"? |
|
|
![]()
|
|
Peşte-i fript cu mate negre
Ce mi-o poarta prin tenebre Trupul sa si-l vinda-i cere Si-i promite luni de miere Insa ea sarmana fata Batuta e de-a vietii soartă... |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Soarta cruda`n batatura
Porcul are de Ignat Cand taranul inversunat Dupa anul ce`a rabdat Pregateste cu mare ravna Carnati, toba si friptura Cozonac, palinca buna |
|
|
![]()
|
|
Buna mama, spune-mi dara
Cum era lumea odata? Cand erai tu domnisoara Si eu inca n-aveam tata, Oamenii erau mai buni? Erau veseli? Indrazneti? Curajosi? Descurcareti? Sau erau cum sunt si-acum: Negrii, tristi, ingandurati Suparati si obositi Nervosi, surzi si necajiti Bosumflati si plangaciosi? Spune-mi, mama mea cea draga, De ce eu sunt ca si ei Si ma pierd in lumea larga Si muncesc pentru doi lei? Oare chiar nu pot altfel? Oare doar atata pot? Oare tre' sa fiu la fel Cu ceilalti din al meu lot? Sa-indraznesc sa mai visez? Sa incerc sa mai iubesc? Cati ani gri sa mai presez In dosarul ce-l citesc? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 08:04 AM |
|