![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Citesc mare inversunare
Intr-un suflet obosit Dar asculta draga copila La maicuta ce le stie Si iti spune ca iubirea Este rostul negasit Si cugeta si priveste Peste lume cu alti ochi Gasind fir de stralucire In bob negru nestemat |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nestemat curat si mare,
Stralucesti in intuneric Mai tare dacat un soare! Nu mai fi asa nemernic Si mai lasa din sclipiri Sa iti scape si la mine In albastrele iubiri Ce inelul le sustine. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sustine inima-mi ca-i goala
Ca alba-i iar a vietii coala... Dar intr-n colt, otrava dulce Iubire trista si furata Pacat, pedeapsa adunata, Tot in zadar neconsumata C-un gind parsiv, spre tine duce. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Duce-se... si nu s-ar duce.
Parca-i vine... parca nu. Si amara-i este dulce Si lasata ca amu'. Ar vorbi... mai bine tace. Ar fugi...mai bine-ar sta. Parca-i vine ceva a face Parca-i tot mai bine-asa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asa cugeta el cu patos liber
In timp ce o privea in ochi, eliberandu-i de suvita bruna. Buzele ii frematau, picioarele ii tremurau Si el, viteazul casanova, acum se fastacea. |
|
|
![]()
|
|
Fastacea? De el vorbim?
Tu esti sigura ca-i el? Spune lumea ca mintim De-l vorbim de rau. Misel! Cum se lauda mai ieri: Ce-a facut si ce a dres... Si radea cu ai lui veri Cum a rupt fara oprelisti Bejul, delicatul dres. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Dres, dantela si parfum,
Întuneric, ceata, fum. Evada din lumea lor Pe un drum ratacitor. Singur si ingandurat Cu un fel de tremurat Ïnainta pas cu pas Spre o lume fara glas. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Glas as vrea sa dau acum
Inimii ce se sfarama, Numai foc si numai scrum, Imi doresc sa mai ramana. Am ars incet si m-am topit, Acum nu mai astept nimic. Poate un bis la un final, Dramatic si sentimental. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Sentimental, romantic, visator,
A poposit in viata mea un zburator. Zambea mereu cu chipul lui senin Si-mi mai stergea din inima venin. Pe aripi de Lumina ma purta Si vorbe de iubire imi soptea. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Soptea cuvinte de amor,
Soptea incet langa din pridvor, Cu ochii mari el ma privea Din suflet stiu cat ma iubea. Dar l-am lasat sa imi sopteasca, Si l-am lasat sa se-amageasca Cu gandul gol, cu ochii plini De lacrimi, sufar... si suspin. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:26 AM |
|