![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Suspin, ma vait si ma gandesc...
Ce noi puteri in mine sa gasesc? Sa ma ridic si sa privesc? Sa nu mai uit cum sa iubesc? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iubesc din inima o stea
Ce straluceste asupra mea Si cu dorinta arzatoare Am negresit nevoie mare Sa am incredere in ea Ca sa vegheze asupra mea |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asupra mea planeaza un blestem
Tot singura sa fiu Si sa tot gem, Sa plang, sa sufar si sa tip Sa nu imi mai ramana chiar nimic. Blestem de vrajitoare innegrita De fum de paie. Ce tot umbla cernita Si blestema pe cin'talnea Si-avea noroc de ea sa dea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sa dea bani, sa dea palate
La mine nu va ajunge! Doar cu mainile curate Si cu inima deschisa Va putea ca sa ma vada Va putea sa ma atinga. |
|
|
![]()
|
|
S-atinga luna, sau macar o stea...
Mereu el si-a dorit mai mult Si n-a lasat pe nimeni sa ii ia Visul acesta surd si mut. Cu ce-a gresit cuiva vreodata Sa fie-acuma blestemat Sa nu isi vada niciodata Indeplinit cu-adevarat Visul acesta surd si mut? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Surd si mut in asteptare
E un vis demult uitat Ce pe=a timpului carare Multe lacrimi a-ndesat... Insa timpu-i pentru viata Nu de plins sau de dureri Lumea-i plina de barbati... si prea plina de muieri. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Muieri vesele-n ograda,
Stau si-asteapt-o stea sa cada! Singura fetita mea Sta pe prispa si jelea... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jelea, soro, cum plingea,'
Camasa ii tremura Inima de ti-o rupea, Si gura tot dadea Nici de-a naibii nu-mi tacea... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Tacea inima mea ,biata
Dar plangea ca disperata, Dupa linistea ce a disparut Cand tu te-ai facut nevazut... |
|
|
![]()
|
|
Nevazut si nestiut, dorul meu a disparut...
Si s-a dus, nene, usor, de parc-ar fi fost un nor. N-a lasat urme deloc. Si-am ramas un ghemotoc Pricajit, dar cu noroc! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:37 AM |
|