![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Noroc si voie buna!
Acum santem impreuna. Dar sa nu uitam vreodata Ca iubirea poa`sa doara |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Doara tu nu te-ai gandit
Cat de trista sunt. Si plang C-ai plecat si-ai revenit. Gandul rau as vrea sa-l frang Si sa-ti spun :" binea-i venit!" Insa nu-ncetez sa plang... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa ping, ca mi-am adus aminte iara,
Cum vesela codita-i flutura Si ma lingea pe miini, a mia oara O dragoste prea mare cind imi arata... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Imi arata comori marunte,
Stralucitoare, colorate si taioase. Credea ca ii voi cere tot mai multe Si chiar spera ca pietrele lucioase Sa ma imbune si sa ma vrajeasca A lui mireasa sa raman pe veci. Mai bine incerca cu bunatate Cu veselie, poate chiar si c-o floare M-ar fi convins pe veci a lui sa fiu... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Foarte tare topicul. Acum l-am rascolit si eu putin.
Sa fiu cantareata as dori, Dar plamanii mi-ar trosni... Gatul mi s-ar prapadi Si cantareata tot n-as fi... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
N-as fi crezut sa ma privesti vreodat' cu ochi atat de goi;
Te-as fi iubit in mare, dulcea mea povara Ne-am fi plimbat prin noapte amandoi, Am fi uitat de noi Si-un vant nebun ne-ar fi suflat... Amar tu taci acum, vioara Ce-mi canta nemurirea-ntr-un sarut... Amara vara... de ce mi-ai dat ce ti-am cerut? This post has been edited by Book: Jul 15 2010, 07:45 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Intrebare: ai inventat pe loc rimele sau le iei de undeva, ca eu am scris ce mi-a venit in cap. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Ti-am cerut mereu sinceritate, Dar am primit in schimb nimicuri neadevarate Tu, cel "sincer" si puternic M-ai protejat inchizandu-ma in intuneric! Ps: Eu fac rimele in functie de ce imi vine pe moment in dibilica....sper ca si voi faceti la fel:D This post has been edited by Rody: Jul 15 2010, 07:51 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Iti dai seama ca le-am facut pe loc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Intuneric... moarte.. scrum de tigara Si un pic de nebunie! Asta-ti trebuie pentru-a scrie! |
|
|
![]()
|
|
Scrie tot ce te doboara mai tare in noapte,
In versuri nu vei intalni singuratate, Mirosul apasator al crinilor de pe masuta, Iti vor aminti ca merita si ca esti o draguta! Vai morrr...!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Deci e cel mai tare topic. Eu asta faceam non-stop...Vorbeam in rime idioate si acum am gasit locul potrivit cand ma apuca iar ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Draguta rochie! Mersi! Am luat-o din piata, sa stii. Nu zau! Ba da! Si cat ai dat pe ea? Un leu. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 06:51 AM |
|