![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Un leu fioros, salbatic si coltos Si-a scos din balega un os... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) In timp ce regele analiza Si pe regina o scapa.... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Scapa doar cine putea
Atunci cand cruda inima-ti strafulgera. Ai vrut totul, ai vrut sa fiu A ta. Imi pare rau. Nu se putea. Sunt doar a mea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
A mea frumusete fermecatoare,
Doar tu o vedeai. Pacat.Ma doare. Cu ochii tai verzi, inselatori, Vedeai mereu rozul buzelor... Cu pielea ta catifelata, Cu trupul tau ispititor, Ma ademeneai suav, incetisor, Sa fim cum eram altadata. Dar nu vroiam. Pacat. Acum regret si uit usor.... Stralucirea ochilor tai imbatatori.... This post has been edited by Rody: Jul 15 2010, 08:22 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imbatatori, ca soarele de mai
Zicea un cintec vechi povesti Insa nu am stiut ca-mi esti prea mare scai Si tot de mine te ...lipesti! |
|
|
![]()
|
|
Lipesti, lipesti, insa tot degeaba...
La primul impact se sparge osteneala, Cristalele-n aer se imprastie E cineva care stie? Secretele unei sfere perfecte Fara lege, fara prea multe cuvinte, O viata am, sa ramana nerupta... Chiar daca-n afara e tare abrupta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Abrupta este prapastia ce ne desparte
Ne sperie si ne dispera goliciunea ei Chiar de imi esti aproape, esti departe Iar eu nu stiu sa zbor, iar tu nu vrei PS Rody draga, tot ce ai citit aici este original, nu copiat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Teocris: Jul 16 2010, 09:27 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vrei sa uiti, insa uitarea
Nu cuprinde tot ce-ai vrea Cind prea mic e patu-n care Sa te odihnesti ai sta. Si zorii, reazem chinuit In ochii tai un Dumnezeu tot plinge Te simti un suflet neadapostit Si inima durerea tot ti-o fringe. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Frange-mi tristetea cu prezenta ta
Si stai cu mine si macar o clipa Fa-ma sa uit sa plang si sa disper Nu mai pleca asa in pripa! Ascunde-mi fata cu-al tau par Si lasa-ma sa uit de toate Promit sa nu-ti mai cer nimic De te-oi simti un pic aproape. |
|
|
![]()
|
|
Aproape sau departe, nimic nu mai conteaza
Cind banii toti doresc, cu viciu si-l vineaza. Neomenia-i arta, iar raul, o virtute, Cind tot pe lumea asta, doar banul il invirte. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Invarte-te pe loc
Si lasa-ti doar umbra sa coboare Asupra mea... Las-o sa ma omoare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:49 AM |
|