![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Sa ma omoare lipsa-mi de imaginatie,
Caci sunt prea trista si nu pot sa creez.... O lume magica si virtuala, In care totul e permis... Un gand, o raza, totul e un vis. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Un vis ...
Ne mai permitem oare sa visam Sa mai dorim sau sa cantam? Noi n-avem timp nici sa dormim Sau sa vorbim, sa discutam ... Ne este greu timp sa gasim Pentru-a visa si a trai. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A trai e lucru simplu, parc-ai crede tu, saracul,
Numai ca-n aceste timpuri numai hotii`si umplu sacul Si degeaba-ti rupi spinarea tot muncind cu drag si spor Ca la urma, bagi tu seama, portofelul e tot gol... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Gol si sufletu-mi mereu,
Caci am fost si nu mai sunt. Ceea ce simt eu acum Sunt regrete-n asprul vant. Si asa, usor, tiptil, Zboara sufletu-mi copil. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Copil simpatic si zglobiu
Ce nu ai cunoscut amarul Invata-ma iar sa zambesc Si sa traiesc. Sa fug, sa sar, sa ma ascund Si de nimica sa nu-mi pese Sa am prieteni multi si buni... Asta-mi doresc, asta visez Asta as vrea sa mi se-ntample. Promit sa nu mai fiu vreodata trist Si mai promit c-o sa ma joc cu tine Si am sa-ti cant si chiar am sa-ti recit Frumoase versuri, atunci, pe loc scornite Doar pentru tine sufletel micut Ce ma-ntelegi si ma iubesti Asa cum sunt. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sint zile grele si nimeni nu-i aproape
Si-ai bolovani in suflet si lacrimile-n pleoape... Nu te-astepta la lauri si nici statui sa-ti faca Nu te-astepta nici plebea sa te placa, Tu stii doar cel mai bine cum esti si cine esti, De laudele-alese, mereu sa te feresti. Doar tu cu tine insati, intre peretii goi Sa stiti ce este dorul, durerea, slabiciunea Altfel de vei purcede, cei ce-s la suflet rai, Imprastia-vor clipa si-n inimi, goliciunea... |
|
|
![]()
|
|
Goliciunea atat de mult blamata
De pudicii cei mincinosi, Ce promoveaza femeia imbracata Dar ii impun sa si le dea pe toate jos, Este prezenta si fara ea chiar nu se poate In emisiuni, ziare si reviste In filme, videoclipuri si pamflete In carti, spectacole si scoli. Ai crede c-ale noastre fete N-au auzit nici de respect si nici de boli. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
Boli de piele si vulvare
Sau mai sus pe la ovare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cata frunza, cata iarba, Ele-ncredere au oarba In baietii "priceputi", Ce le cuceresc si-s iuti. |
|
|
![]()
|
|
Iuti sau lenesi, nu conteaza,
Toti barbatii abereaza Cum c-am fi slabe si proaste Desi sintem a lor... coaste! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Coaste crocante si lipicioase
Piure, salata si sos bun Pe toate le-as manca acum Si-as roade chiar si niste oase! Mmmmm... Pofte nebune! Lasati-ma cu toate-n pace! Si scobitorile sunt bune Si-un ceai de paie, de mi-as face! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:52 PM |
|