![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
strabate pana la mine
ca voi chiar faceti aci rime prea le faceti excelent si io ma simt far' de talent (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Talent real, adevarat,
eu la tine am aflat vorbarit, iesit in lume tu spui lucrurilor pe nume |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce draguut! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta e dedicata special pentru Angel? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Doar un nume as vrea sa spun, Sa nu te retin nicicum, Daca tu nu vrei, repet, Sa ramai la mine-n suflet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma chinuie talentul anti-talent. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lasa, nu vezi ca e "chin in grup" ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Macar nu sintem sigurele in momentele astea de "durere"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) On topic: Talent; marirea; bogatia... Toate-s fara de-nsemnare Daca domnul din nascare N-a stiut ce-i omenia |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Puoi si cu sufletul meu ce ai facut? Chiar vrei sa ma bagi la propriu intr-un moment de durere? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sufletul in mine creste
Cand Walpu asa vorbeste Si stiu c-o zice neaparat Doar pentru ca e adevarat! Parol! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De emotie ti-am sarit sufletu`... Ptiu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Adevarat grait-ati toate! E normal, de vei socoate Ce femei cu mintea brici Adunatu-s-au aici! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aici e-aici
m-am suparat pai asta-i vreme de culcat iar voi in loc sa fiti in pat stati si vorbiti ... si chiar rimat stingeti lumina si dormiti ca maine-i luni si-o sa ..munciti! |
|
|
![]()
|
|
Munciti, ca munca nu prosteste!
Ca piine nu-i, de nu-i sudoare Dar omul sta (cind nu chiuleste!) Si-ar mai dormi cu burta-n soare... |
|
|
![]()
|
|
Soarele-a trecut se pare,
Vine iarna si ne doare, Putina caldura de-ar mai fi, In frig...nu vreau lenevi!! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:03 PM |
|