![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
Lenevesc, ca-i tare cool
Sa n-ai griji, sa nu ai stress S-apoi daca suna seful Il invit sa bem un ness. Discutam de molecule, Medici butzi si idiotzi, De farmacistele fudule Si bosorogii cam netoti. Uite-asa varsam amarul Si ne-ncurajam un pic Caci de minte e molarul Dar degeaba - caci e mic! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Di, rezolva-mi mesageria te rog ;-) This post has been edited by the_punkreas2003: Sep 24 2007, 11:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mic sau mare, ce conteaza,
Totul e sa fie bine, Sa stii omul ce vizeaza Cind se-apropie de tine... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
tine minte ce iti spun,
ai sa vezi ca va fi pun pune si nintica sare in acea mica gustare. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vad ca ati lasat sa moara distractia pe topicul asta, e chiar amuzanta treaba cu rimele, asa ca ma risc eu sa continui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gustarica, micsunica, Pe la talpi ma cam furnica, As manca o fripturica, Dar tare mi-e ca fac burtica! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Frumoase rime...ia sa ma gandesc si eu la una
Burtica e problema mea, Nu reusesc sa scap de ea! Fac sport,tin diete, Dar nimic nu se vede! Burta e la locul ei Mananci dulciuri cate vrei! Ps:Burtica si vrei nu am putut sa le bolduiesc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) deci,continuati cu vrei! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vrei putina prajitura
Sau vrei una peste gura? Poate vrei o limonada Sau o ciorba acra, calda Sau spanac Sau cereale Astea sunt pentru matale! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Matale de te-ai plictisit
De citi prosti ai intilnit, Nu spera, nu te minti, Prostii nu vor obosi! Vrei, nu vrei, prostia, frate, Tara-ntreaga o strabate, Ca de cind e lumea lume, Prostii tot se tin de ... "glume"! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Glume,glume...dar acum serios
Cine mi-a lasat un os? Nu stiti ca eu sunt Azor, Mananc cate 4 oase la cuptor? Daca voi imi lasati un os Asta e un fapt rusinos. Eu sunt mancator de oase Nimeni nu ma intrece in pase! Hai va las,sa fiti cuminti Si sa-i ascultati pe parinti! glume si parinti sunt alea ''bolduite'' |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Parinti de ai, sa ii cinstesti,
Sa-i pretuiesti, Sa ii asculti! Chiar de-s batrani Nu-s surzi, nici prosti! Ei stiu mereu ce ti se-ntampla Chiar daca tu nu recunosti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Recunosti, e primavara
Cald afara, copiii zboara, Si de-ar fi sa mergi in parc, Nu ai vrea sa stea in tarc This post has been edited by Philia: Mar 3 2008, 08:24 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:03 PM |
|