![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Tarc, arc, parc!
Ciocolata vrac Se mananca dark. Doar o bucatica Mica, mititica! Este cam dulcica Dar e bunicica! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Bunicica,racoritoare
Ce sa fie oare? Un pahar de bere Sau doar niste pere? E incolora,dragutica Si poate fi maricica. Nu va-ti prins? Nici nu a nins! E apa mai copii si frati Stati putin si nu manati! Bunicica si manati |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Manati boii la arat
Ca sa iasa grau bogat! Ziua asta e cu soare. Cine nu munceste oare? Munciti, munciti si iar munciti Doar asa ajungeti sfinti! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sfinti, barbati, viteji, eroi
Disparut-au, mi se pare. Locul lor, mai nou, sub soare L-au luat ... cirezi de boi! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Boi, catari si-o miorita
Pasteau iarba-n poienita. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Poienita-i cu ... cantare
Cine n-o cunoaste, oare? Insa printre floricele, Stau ascunse ... iele rele! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Rele vin, rele se duc,
Eu ma simt un pic nauc, Ca mi-i tare dor de bine Ce m-as face fara tine? Rele vin, rele se duc, eu raman, sau sa ma duc? This post has been edited by Marbella: Mar 21 2008, 08:10 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Duca-se in lumea mare
Zilele fara de soare Vreau sa vina primavara Sa-nfloreasca toata tara! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
tara inca nu-nfloreste,
summitul nato soseste, sigiland cladirile si blocand arterele. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Arterele Capitalei
Sunt locuri de evitat Asta daca nu iti place Sa mergi ca pestele pe uscat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:37 PM |
|