![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uscat de vant, uscat de soare
Il calca lumea in picioare, Pamantu-i mut, nu stie a spune Ca-i plac ploile de toamna bune! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bune sunt bomboanele,
Bune sunt bananele Buna esti si tu cu mine Numai eu sunt rea cu tine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Tine o leaca castronasul,
Ca sa il bat pe nasul, Ca a mancat ieri trei placinte Si acum ii vine sa vomite. Tine si vomite sunt bolduitele mele nereusite! Nu stiu ce are! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
"Vomite-n troaca si mi-a mila!"
Imi spune plangand Vasilica "Acum imi faci si mie sila!" Ii raspunde Marinica "Si eu ce sa fac acum? Il taiem pentru Craciun!" |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Craciun il chema pe barbat
Se simte ca un imparat Iar Cetina-i sotia sa In varf de munte-o fost s-o ia! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Ia sa va zic o poveste
Cu o zana si un print Si pitici ce dau de veste Ca zmeul cel mare"Zimt" A plecat si nu mai vine. Sa cantam si sa dansam Si bucate sa mancam! E prilej de bucurie A lui "Zimt"plecare-n graba. Sa ne bucuram fratie Azi luam pauza de treaba! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Treaba grea tre' sa fie
Daca in oras e veselie. Cin' o fi venit? Ce o fi patit? Toata lumea se agita Eu sunt ca o vita Nu inteleg nimic Aaa,da e summit! |
|
|
![]()
|
|
Summit-u'asta bata-l vina
Ne-a innebunit pe toti! Nu putem umbla pe roti Ca ne-au ridicat masina! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Masina lui e foarte cool
Pentru c-a baut Red Bull Dar si-a mea e dragutica Desi e putin cam mica. Si pi bicicleta-i ghini Bate vantul prin bikini Si ridica fusta-n sus Ce ma fac acuma...ooops!!! |
|
|
![]()
|
|
Ooops! Am dat cu bata-n balta!
Iar nu m-am tinut de treaba. In loc sa rezolv dosarele, Am barfit cu fetele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:39 PM |
|