![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Chinte, jocul asta are o regula simpla de tot si tu nu ai respectat-o. Prin urmare....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
.................................................. Regula jocului e urmatoarea: Eu postez o rima, urmatorul jucator posteaza alta rima cu ultimul cuvant (sau ultimele cuvinte) din rima mea. ........................................ ba eu cred ca am respectat regulile. in fine, nu mai conteaza acum. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Regula jocului era : ultimul cuvant sau ultimele cuvinte -> asa scrie la inceput nu?. Prin urmare, hai sa nu mai fim numai cu ochelari de cal pe ochi si sa gandim si putin outside of the box (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Bag eu mai departe cu sfarsitul lui chinte A doua casa pentru mine Este maretul job Unde dorm pe scaun daca-mi vine Dar toti cred ca muncesc ca un rob. :| Scuzati lipsa de inspiratie |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cir-cirm, cir-cirr... hai bre sa ne distram...
Un rob descult si flaminzit In calea ta de-ai intilnit, Fii om si-ntinde mina sa-l ridici ... Ca poate miine, nu se stie, De la domnie ai s-abdici Si ai sa cazi in saracie, Si-ai sa fii tu cel obidit! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Obidit tare saracu'
Parca i-as plange de mila Insa a furat! Cu sacu! Mai degraba-mi face sila. N-a stiut sa se abtina! N-a stiut sa se opreasca! A vrut vila si masina Si-acum n-are nici o iasca. |
|
|
![]()
|
|
Iasca, lemne daca nu-s'
Cu ce facem noi caldura? Vara, toamna s-au cam dus Iara iarna, rece, sura Ne cam bate la fereastra Speriind frunzele toate Chiar si florile din glastra. |
|
|
![]()
|
|
Glastra asta ce am spart-o
Am primit-o de la mama. Am grijit-o si-am spalat-o Dar n-a apucat-o iarna. Flori acum in ce mai pun? Nu mai cumpar. Asta e. Fac baloane de sapun Si le sparg de un perete Cum am facut si cu glastra Pentru care-ncerc regrete. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Regrete fara numar sint
Ca doar esti om ; si pe pamint Ce e uman nu ni-i strain Platim din greu, cu bani pesin. Greseli, pacate - riuri curg Pina ce viata-i in amurg. |
|
|
![]()
|
|
Amurg de iarna si de viata.
Amurg de zile fericite. Ramas la urma vrei in fata Si toate trec tot mai grabite. Nu vrei sa pierzi nimic acum Vrei sa traiesti iubiri pierdute Uiti ca le-ai transformat in scrum Si-ti amintesti zile trecute, Ca si cum toate au fost ieri Ca si cum ieri a fost acum. |
|
|
![]()
|
|
Uau! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:58 AM |
|