![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Dap, ragait (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
si aia era o poza cu un ragait geo?? Ala statea pe malul apei si ragaia sau cum? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://crimsublimeproject.files.wordpress.com/2007/04/silence.jpg) (silence - sper ca se vede poza) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, bre, ci zgomotul stomacului cand ne e foame, de ex.
Voi cum ii spuneti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
vai angel , ce horror e poza asta (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua eu ii spun "chioraiala" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar termenul corect nu stiu care e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
ghiorait sau chiorait pare-mi-se (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
kalua eu ii spun "chioraiala" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar termenul corect nu stiu care e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu tot cam asa stiu, ceva de genul "ghioraie matele" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) baga si tu un cuvant, angelule (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
si aia era o poza cu un ragait geo?? Ala statea pe malul apei si ragaia sau cum? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu breeee! La ragait se referea kalua (cred) al meu reprezenta doar linistea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Am pus si eu poza aia, la tacere...mai in spate, pe undeva:)
Geoo, poza ta trebuie sa defineasca cuvantul spus de ultima persoana. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ghiorait sau chiorait pare-mi-se (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bagati-ma la exemplele "asa nu" de pe la topicul cu limba romana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nici nu pot sa promit ca n-oi mai scrie cuvinte pe care nimeni nu le cunoaste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 10:17 PM |
|