IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Declaratii de dragoste: "Te iubesc!", Voi cum v-ati dezvaluit iubirea? In ce fel, la cat timp, cand?
divi2007
post Sep 18 2007, 10:49 PM
Post #11

Musafir

fetelor parerea decat unul care toata ziua sa zica i love you si sa vb siropos dar in realitate sa fie fals mai bine sa nu zica (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

cei care se comporta de fata cu altii ca sunt f iubitori aia se cearta frate acasa de numa , am vazut cateva cazuri (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Sep 18 2007, 10:50 PM
Post #12

Musafir

true (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Bia
post Sep 18 2007, 11:06 PM
Post #13

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Divi are dreptate! se cearta acasa! cel mai marfa e cand se despart... si toata lumea se uita ca la felul 14: cuuuuuum, vooooooooooi? va iubeati ataaaaaaaaaata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Apropos, eu ma cert... pe mess (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand nu-s cu el... cand e langa mine am alte precupari... (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) .

Angelu, si mie mi se par aiurea conversatiile la telefon incheiate cu "Te iubesc!". Bleah...

Meg, mie mi-e nu stiu cum sa-i zic direct. Dup-aia o sa... nici eu nu stiu ce o sa... oricum, s-ar putea sa-l sperii... Au trecut doar 2 luni. Dar parca nici n-as sta sa zica el... Mmmm, love hurts! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)

+Quote Post
divi2007
post Sep 18 2007, 11:09 PM
Post #14

Musafir

bia eu la telefon ma cert si cand ma enervez il inchid ca dupa aia imi pare rau de ce as putea zice , pe mess nu are obiceiul sa stea ca nu i place dar imi imaginez ce ar iesi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Sep 19 2007, 07:10 AM
Post #15

Musafir

Bia, parerea mea...daca au trecut doar 2 luni e cam prematur asa. Mai ai si tu rabdare. Intre timp poti sa ii arati si altcumva cat de mult il iubesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ah...si fratilor!!! Nu mai vorbiti pe mess cu boyfriendul! Serios, eu am ajuns la concluzia ca messul distruge relatii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate o sa deschid cand am vreme un subiect despre asta ca as avea multe de spus.

+Quote Post
Philia
post Sep 19 2007, 07:16 AM
Post #16

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Haha!
Noi terminam orice converstatie cu "te iubesc" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Prima oara i-am spus cand ne-am intalnit,adica dupa 7 luni de conversatie zilnica pe mess.Am coborat din microbuz,i-am sarit in brate,am inceput sa plang si i-am spus "te iubesc"

+Quote Post
jolie
post Sep 19 2007, 09:19 AM
Post #17

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Mi se pare o tampenie sa inchei conversatia cu "Te iubesc"...parca isi pierde din valoare. Adica..clar isi pierde din valoare. Noi in schimb incheiem conversatia cu "te pup". Cum a spus Angel, prefer dovezi mici si zilnice de iubire decat cuvinte mari, spuse des...de aseamenea....nu imi prea plac apelativele "iubi, iubire, mami, tati,pisi etc" Astea ca si "te iubesc-ul" cred ca trebuie spuse in anumite momente..nu se te auda toata strada, tot biroul sau tot autobuzul!!!

Prima data am spus te iubesc..acum ceva ani ani..actualului sot, si a fost simplu...fara sa meditez in prealabil. Am simtit-o si..poc am zis-o. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Sep 19 2007, 09:24 AM
Post #18

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Da,doar ca atunci cate te vezi odata la 2 saptamani,e cam greu cu dovezile.Si cand dorul te chinuie simti nevoia sa spui cat mai des asta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Probabil cand vom fi si noi impreuna lucrurile se vor schimba putin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si ne si pupam la telefon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 19 2007, 10:33 AM
Post #19

Musafir

daaaaaaaa.....stiuuu...mess-ul sucks...si eu ma cert frenetic pe mess cu iubu meu....acum nu...incercam sa mentinem armonia ca sa rezistam 3 luni separati...el spune ca o dovada ca ii pasa de mine si de relatie(asta ca sa nu spune ca tine la mine sau ma iubeste...ii pasa:D) este faptul ca a indurat atatea certuri...daca nu-i pasa ....nu se agita in certurile care durau si cate 2 ore...ma lasa sa vb singura..imi intorcea sapatele sau isi vedea de viata lui...am stat si eu si m-am gandit..e si asta adevarat...desi suna ciudat: ma cert cu tine=>tin la tine (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 19 2007, 12:32 PM
Post #20

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie imi este greu sa spun "te iubesc". Probabil si pentru ca nu m-am indragostit niciodata cu adevarat. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cand mi se spunea, de obicei incercam sa ma eschivez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cum spunea si Angel, imi place mai mult sa dovedesc. Faptele sunt mult mai autentice. Desi e dragut sa te alinte cineva cu tot felul de vorbe de-astea dulci, dar eu nu sunt atat de romantica.

Angel, deschide, deschide. Suntem interesate sa aflam ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Poke, v-ati cunoscut pe net?

+Quote Post

5 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 10:53 PM