IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Declaratii de dragoste: "Te iubesc!", Voi cum v-ati dezvaluit iubirea? In ce fel, la cat timp, cand?
jolie
post Sep 19 2007, 01:32 PM
Post #21

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Poke, ai dreptate e greu cu statul in orase diferite. Imi amintesc ca noi, in timpul facultatii, mergeam in vacante...fiecare la casa lui, si muream de dor! Pana ne-am desteptat, si am zis gata...ori la mine..ori la tine:)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Sep 19 2007, 07:04 PM
Post #22

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Sweet,ne stim de pe net de 3 ani.
De un an jumate am inceput insa sa vorbim ca iubiti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si noi usor,usor se pare ca ne adunam pe undeva pe la mijloc

+Quote Post
Cindy
post Sep 19 2007, 07:54 PM
Post #23

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Interesant..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar cum v-ati cunoscut pe net? Eu nu prea credeam in relatiile amoroase care se dezvolta pe net, dar ma bucur ca exista si exceptii.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 19 2007, 07:58 PM
Post #24

Musafir

ihuu..si io cu al meu..tot pe net ne-am cunoscut..dar nu ne-am inceput relatia pe net...

+Quote Post
Bia
post Sep 19 2007, 08:39 PM
Post #25

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai ca e tare asta cu netul. practic si eu pe al meu tot pe net l-am cunoscut. i-am gasit profilul de DJ pe un site si avea dresa de mail de contact si i-am scris ca nu pot downloada nu stiu ce mix de-al lui. mi-a dat instant add pe mess (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si m-a invitat in oras dupa ce a vazut poze. l-am refuzat... pana la urma am descoperit ca aveam prieteni comuni... foooarte comuni (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) si cam 3 luni nu am mai vorbit din cazua asta (zic eu), apoi ne-am vazut in real life intr-un club... dupa vreo 10 luni iar n-am mai vorbit cine stie ce... apoi brusc i-am cerut ajutorul si m-a ajutaaaaaaat. Am vrut sa-l scot in oras eu pentru asta, pana la urma tot el m-a scos si ca sa ma revansez m-am invitat la el cu o sticla de vin! si de aici va imaginati si voi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Meg
post Sep 19 2007, 09:13 PM
Post #26

Membru de Onoare

From: Here and There
Member No.: 70

si la noi a inceput pe net. de fapt, el mi-a vazut poza pe net si .. m-a cautat pana m-a gasit. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
rozy
post Sep 19 2007, 10:23 PM
Post #27

Musafir

al meu(inainte sa fie al meu de fapt) ma consilia in probleme cu alti baieti (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...dupa care m-a invitat la revelion...chipurile amical asa..de distractie...juma de seara nu s-a dat la mine deloc...eu deja incepeam sa cred ca ori nu-s eu in forma...ori el e gay...pana in mometul cand m-a apucat de-o mana...am facut o piruieta.si mi-a varat o limba in gat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si asa a inceput totul... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Philia
post Sep 20 2007, 07:17 AM
Post #28

V.I.P.

QUOTE(sweet_girl @ Sep 19 2007, 08:54 PM) *
Interesant..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar cum v-ati cunoscut pe net? Eu nu prea credeam in relatiile amoroase care se dezvolta pe net, dar ma bucur ca exista si exceptii.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Culmea!Nici noi nu credeam in relatiile pe net si in calitate de prieteni chiar am discutat despre cei care incep o relatie asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pai,eu am intrat pe un chat,pe o pagina din Romania,ca habar nu aveam eu sa folosesc mirc-ul si alte minunatii si mi-a placut acolo,el nici nu ma baga in seama pe vremea aia ca aveam doar 16 ani (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) .
Apoi dupa ce am intrat zilnic acolo,am avut ceva probleme,nu am mai intrat cred ca 3-4 luni si apoi,intr-o zi am intrat si abea atunci am schimbat id-urile de mess.
Apoi am mai vorbit,rarut ca-i mai dragut,pana....am ajuns sa vorbim zilnic "nnnn" ore,telefoane etc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asta foarte pe scurt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Sep 20 2007, 05:48 PM
Post #29

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Frumos.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Philia
post Sep 20 2007, 06:27 PM
Post #30

V.I.P.

Frumos dar al naibii de greu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bine,nu regret nimic si as face iar acelasi lucru fara sa ma gandesc 1 secunda (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

5 Pages V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:19 PM