![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, e un obicei italienesc, purtatul de lenjerie rosie de Revelion cica aduce noroc (mai ales in amor) pentru anul care vine.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Meg, e un obicei italienesc, purtatul de lenjerie rosie de Revelion cica aduce noroc (mai ales in amor) pentru anul care vine. Kalua draga, acum spui si tu chestia asta?Deci s-a dus naibii tot norocul meu pe anul asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mea culpa! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am purtat de craciun bikinii rosii cu cristale primiti cadou de la sora-mea. se pune? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu de revelion am purtat blugi, o bluzita, bocanci....ca de eram in mijlocul carpatilor... si ochelari de soare pentru ca am avut buba la ochiul stang (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am purtat lenjerie rosie din danteluta! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se pune, forte!
Si eu la fel, lxn! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si pe Mr. kalua l-am pus la boxer short grena cu alb (ca rosu n-are (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Se pune si daca avea putina dantela rosie?! Sau mi-am ratat portia de noroc pe anul asta? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sunt mai uituca, deja nu mai stiu ce lenjerie am purtat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
dar probabil ca am ratat si eu norocul pe anul asta. sunteti dragute da ne amintiti din timp pe data viitoare? nu de alta, da' baba uita pana in decembrie si iar rateaza si anul urmator. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sweet, nu stiu de calitatea pozei, dar decolteul este (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hello, hello! aici e topicul de explicitat lenjeria? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Io nu va spun decat atat: doar camasa a fost rosie! Fusta gri cu negru, dres negru...dupa 1 m-am bagat in jeansi si dupa 5 ... la somnic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 03:39 PM |
|