IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cu ce va imbracati de Revelion?
nadya
post Jan 19 2008, 08:57 PM
Post #61

Musafir

Eu am facut revelionul la un restaurant si am purtat o rochie gri de seara, mulata, pana la genunchi. Stilettos negri, poseta neagra. Accesorii -- cercei si colier. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 19 2008, 09:13 PM
Post #62

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mie imi "miroase" a stylish-woman. De la departare si fara sa vad tinuta. Doar din descriere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Light Blue
post Dec 12 2008, 10:44 PM
Post #63

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 4,661

V-ati ales toaleta pentru revelion?

+Quote Post
deedee29
post Dec 12 2008, 11:00 PM
Post #64

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Anul asta o sa aleg ceva foarte comod...o rochita fara pretentii, mai casual, cu niste cizmoace mai de efect si niste accesorii. Anul trecut...wtf remembers...dupa ce am castigat la concursul de shoturi de tequila...m-am trezit la spital, memorie lipsa cateva ore bune (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 23 2008, 08:21 PM
Post #65

Musafir

Eu cred ca am imbulinat-o. Ca tocma mi-am schimbat planurile de revel si de la un chef fara prea multe pretentii la cineva acasa ma trezesc acu ca va trebui sa merg intr-un local inchiriat si cu multa lume pe care nu o cunosc, deci nu mai pot sa ma imbrac in tricoul foarte fancy pe care mi-l cumparasem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si am fost inainte de a pleca din TM prin tot Mall-ul si toate magazinele din centru posibile si nu mi-am gasit nimic sa imi si placa sa imi si vina bine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si acum o sa am fix 2 zile la dispozitie sa imi gasesc tinuta de revel. Am imbulinat-o !

+Quote Post
kalua
post Dec 23 2008, 09:05 PM
Post #66

Musafir

Angel, nu gasesti prin dulapul mamei tale ceva din tineretile ei?

Eu voi petrece Revelionul pe strada, in blugi si geaca. Inainte vom merge la un informal dinner, deci am scapat si acolo de tinuta clasica de seara.

+Quote Post
angeldust
post Dec 23 2008, 09:07 PM
Post #67

Musafir

mda, mama-mea si tinutele, ti-ai gasit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si rochia de mireasca cred ca si-a dat-o pe la te miri cine, ca mama=mea are boala sa faca vant la tot ce e vechi.

+Quote Post
Oana
post Dec 23 2008, 09:10 PM
Post #68

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Eu stau in casa de revelion, dar mi-am pregatit o rochie de culoare rosu-trandafiriu, sa-l dau pe spate pe masculul meu.
Pentru mine nu conteaza daca ies sau stau in casa, tot ma gatesc de sarbatoare (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
Neith
post Dec 24 2008, 12:20 PM
Post #69

Musafir

Eu sunt intr-o mare dilema. Noi facem revelionul la ceva un restaurant. E restaurantul matusii unui prieten deci majoritatea ne vom cunoaste intre noi... acum nu stiu cat de fancy o sa fie. Eu mi-as lua blugi, ceva o bluzita mai spre elegant si niste cizmulite/pantofi tot asa, mai spre elegant. Eu sunt stilul casual/sport, nu prea am lucruri prea elegante in garderoba. Si decat sa imi cumpar acum doar pentru ocazia asta si sa ma simt ca prinsa in ace toata noaptea... parca tot prefer blugii. Dar pe partea asta cu blugi... parca risc sa fiu rupta din peisaj, sa vina toti imbracati la 4 ace si eu sa fiu chejual.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 24 2008, 01:34 PM
Post #70

Musafir

Neith, n-ai niste pantaloni de stofa negri sau maron? Nu-i musai sa-ti iei rochita. Oricum, daca ramai la blugi, ia-ti unii de culoare neagra, pentru ca daca vei aparea in blugi bleu, faci nota discordanta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:51 AM