IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cu ce va imbracati de Revelion?
Cindy
post Dec 27 2008, 03:28 PM
Post #81

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Fac, cand ajung la Buc., acolo o am. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Actually, am chiar 2 rochite de la Motivi, dar doar una e mai de Rev. Cealalta e mai casual si putin (mai mult) decoltata.
Go to the top of the page

+Quote Post
nadya
post Dec 4 2009, 05:22 PM
Post #82

Musafir

Vin iarasi sarbatorile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiti deja unde le faceti si cum va imbracati? Eu nu stiu unde fac craciunul/revelionul, cel mai probabil cu prietenii pe aici prin Toronto. Asa ca nici asupra tinutelor nu m-am hotarat definitiv. Dar am cateva idei. De curand mi-am luat niste rochii Guess, si o sa le port de sarbatori. Cred ca o sa ma orientez atunci pe loc pe care si cum o imbrac, o asortez, etc., ca mai e timp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 4 2009, 05:41 PM
Post #83

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Oau, departe esti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici eu nu stiu unde fac Sarbatorile insa e clar ca in prima zi de Craciun ma imbrac in craciunita. Sub nici un motiv nu o sa scap ocazia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A, sa va spun ca am si o camasa de noapte de Craciunita? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 4 2009, 05:56 PM
Post #84

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu stiu doar ca ma imbrac intr-o rochie foarte sexi la petrecerea de Craciun. De Revelion, probabil in ceva gros si comod, o sa fiu pe strazi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 8 2009, 10:52 PM
Post #85

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Si nu ne pui si noua poze inspirationale, Szi? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Te faci Craciunita?

+Quote Post
Diana.
post Dec 28 2009, 04:10 PM
Post #86

Fondator eLady.ro

Ati hotarit unde faceti Revelionul si cu ce va imbracati? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Dec 28 2009, 04:55 PM
Post #87

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu ma simt foarte grasa si sunt deprimata. ma duc sa caut ceva in care sa arat mai slaba.

+Quote Post
Diana.
post Dec 28 2009, 05:06 PM
Post #88

Fondator eLady.ro

Tu acum vorbesti prostii pentru ca arati absolut superb !!!

+Quote Post
nadya
post Dec 30 2009, 09:53 PM
Post #89

Musafir

Planurile mele de revelion au cam picat, si cel mai probabil o sa-l fac acasa. Asa ca nu ma mai impopotonez cu rochiile Guess pe care mi le-am cumparat, le las pentru alte ocazii, si o sa ma imbrac intr-o bluza eleganta si pantaloni. Vom fi 4 persoane, noi doi si inca un cuplu.

Sau poate cine stie, pana maine ma razgandesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by nadya: Dec 30 2009, 09:53 PM

+Quote Post
Bia
post Dec 30 2009, 10:18 PM
Post #90

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu nu am nicio rochie gata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Croitoreasa nu le-a terminat si am 3 la ea. In mall nu am gasit nimic sa-mi placa si la un pret decent. Tot asa sa iau material si sa fac la croitoreasa.
Dar nici eu nu stiu in ce sa ma imbrac din moment ce nu stiu ce voi face. Daca voi ramane acasa ma voi imbraca normal, in jeansi si o bluza. Momentan mi-e lene sa ma si pensez.

+Quote Post

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 01:18 PM