![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Merci mult Ariana. ::) :-* Al tau pe langa faptul ca este foarte frumos,este in acelasi timp interesant si misterios. ::)
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:o :o :o :o
auzi tu ... nici nu vreau sa zic ce inseamna. Stiti voi daca nu e de bine, nu mai zic nimic :fluierat: filosof sunt ;) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Fiecare sa se gandeasca cum vrea sa fie chinuita! :D :P :-X
|
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cica sunt de vita nobila...si ma gandesc ca suna cum trebuie
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Eu, copil dorit??
De mic copil, de cand m-am nascut , aaaaaaa :- |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE MIHAELA/MIHAI - de la o expresie ebraica insemnand "cine se aseamana cu Jehova" hhhmmmmmm :magandesc: |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jehova in sens de...Dumnezeu :)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 16-January 06 From: Bucuresti Member No.: 151 ![]() |
Suzana?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vine din ebraica si inseamna crin
Variante: Susanne engleza, franceza Sanne germana, olandeza (prescurtare) Susanna germana, italiana Susi germana Sue engleza Susan engleza Susetta italiana Suzanne franceza Suzette franceza Shoshana ebraica (forma veche/de origine a numelui) Sousanna greaca veche (forma veche/de origine a numelui) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
...Vlad?
...Larisa? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:52 AM |
|