![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
LARISA
Derivat de la numele unui oras antic din Tesalia, din citadela greaca lerisai. Sfanta Larissa a fost o martira din istoria timpurie a Greciei. VLAD Veche prescurtare a numelor slave începand cu elementul 'volod' care semnifica „regula'' |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
??? putin codificat la numele de vlad dar ..apreciez promptitudinea merci frumos ..chiar nu stiam provenienta numelui larisa
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am gasit altceva:
Larisa - vine din greaca veche si s-ar putea sa insemne "dulcea" (dar nu e sigur) Ori vine de la "laros" (dulceag), ori de la orasul Larissa din Grecia Este un nume f popular la rusi Vlad - vine de la Vladimir Limba de provenienta: slava veche Compus din 2 nume: vlad = domnitor, monarch si meri = faimos ("meri" s-a transformat in "mir") |
|
|
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
virgil de la ce vine????? ???
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
VIRGIL (lat. "Virgilius") - semnificatie necunoscuta (probabil de origine etrusca).
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
al meu e Carmen...interesant,uite eu nu stiam de sensul ebraic al acestui nume.Mai familiar imi era cel latin,"carmen"in latina avand sensul de cantec/poezie de dragoste...mmm... ::) 8)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
;D
mi-a placut, semnificatia numelui meu este in totala discrepanta cu placerea mea fata de agricultura |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
<ANA / ANCA / OANA
- de la "channah", nume evreiesc care inseamna "gratia favorita"> nush ce sa zic. :P <ELENA- raza de soare. iar nush ce sa zic. iar la RADU se potriveste. super vesel. :-* |
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu nu am nici cea mai vaga idee ce inseamna numele meu :)
|
|
|
![]()
|
|
Cum te cheama rossdale? :|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:11 AM |
|