![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-February 09 Member No.: 5,858 ![]() |
Afobia, las-o pe Leventer, du-te la Kostas! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Eu cred ca este la fel de bun ca si ea, recomanda aceleasi produse, lucreaza impreua...doar ca nu stai 3 luni pentru o programare. Am sunat pt o programare la Leventer si mi-au spus ca nu se mai ocupa de alunite.. sa fac o programare la Kostas (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .. ai idee daca e adevarat sau pur si simplu dansa are prea multe programari? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
am fost!!!!!! o iubesc pe leviii e cea mai smechera doc din lume :X :X :X a zis ca sunt fine si ca sa nu mi fac probleme ca nu e nici una cancerigena , sunt super bine si imi si rupsesem o alunita rosie in weekend si azi mi a zis ca aia nu era alunita si sa stau linistita si s-a uitat la absolut toate alunitele de pe corp si a zis ca o sa imi mai apara si sa nu mi mai fac probleme imi iubesc alunitele Doamne ma bucur ca sunt bine m-am rugat la Dumnezeu azi i-am multumit din suflet am realizat ca SANATATEA E CEA MAI DE PRET pana la urma!!fetelor va multumesc mult pentru suport si pentru sprijin!!
ps ma gandesc sa mi fac marire buze la leventer , si-a mai facut cineva ? :x |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fata draga, da' tu esti foarte faina! Vrei sa devii o plasticata? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) rozy! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mi-as pune un pic , ce o mai stimez pe jolie :x
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, si eu sunt nitel ipohondra. Si daca gasesc vreo minte creata care sa-mi alimenteza, vorba lu` pink, scenarita cronica, imi ies din minti. Nu mai asculta si tu toate prostiile, de la toti care se cred doctori. Ca stie ea, ca ai sistemul imunitar varza, ca de asta ti-au iesit atatea alunite. Doamne, ce prostii pot sa vorbeasca unii.
Asa, ca m-am usurat acum. Eu am 2-3 alunite pe abdomen si imediat sub sani, mai mari si mai iesite in relief pe care le tot agat. Mai ales una din ele, cand folosesc Heartrate meter-ul, chiar daca imi pun un plasture tot ma doare. Asa ca m-am gandit eu ca as vrea sa le scot. Problema mea ar fi ca n-as vrea sa mi le scot chirurgical, barbata-miu si-a scos una pe gat si i-a ramas o cicatrice destul de maricica, cam 1cm2. N-as vrea sa am 3 cicatrici pe abdomen si cand ma dezbrac vara sa ma intrebe toata lumea "OOO, DA` CE-AI PATIT?". Oare cu laser nu raman urme? Sau trebuie sa merg la estetica sa nu-mi mai ramana urme? Intreb si eu, ca-s cam varza in domeniul asta. Also, cam la ce pret duce o extirpare dintr-asta? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca te lamuresc eu ca am experienta in domeniu din pacate.
So, eu am avut una pe spate care incepuse sa sangereze, mi-am dat seama ca e cu probleme, am fost la cica cel mai bun dermatolog din oras, mi-a scos-o chirurgical, cu margine de siguranta si a trimis-o la biopsie. S-a dovedit ca era intr-adevar cu probleme, dar un tip de carcinom neinvaziv, pentru care este suficienta excizia. Sansele de recidiva sunt destul de mici, dar exista. De la operatia aia am o cicatrice urata cam de 5-6 cm pe spate. Apoi m-am enervat ca doctorul cu pricina s-a purtat ca un bou si m-am dus la alta dermatoloaga care m-a combinat sa imi mai scot vreo 5 alunite cu laserul. Raman cicatrici si de la laser, dar nu asa urate. In timp o sa arate ca un vaccin sau ca o arsura cu tigara. Una a trebuit sa mi-o arda de 2 ori ca nu iesise bine din prima (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si acum mi se pare ca nu arata prea bine, va trebui sa merg din nou sa vad ce e cu ea. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Erm... nu prea ma incanta idee...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si eu am trei alunite din astea mari tot pe abdomen. Si pe mine ma batea gandul sa scap de ele, dar experienta lui Angel tocmai m-a facut sa ma razgandesc. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu vi-am povestit ca sa va sperii. Daca aveti alunite cu probleme sau care sunt in locuri unde le agatati mereu eu bine sa scapati de ele. Dar sa nu va faceti iluzii ca nu raman cicatrici.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 6-April 09 Member No.: 6,235 ![]() |
Si eu am o problema cu o alunita(nev pigmentar term.stiintific) cu un diametru de 1 cm,inchisa la culoare, care se afla intr-o zona de frecare si anume fermoarul de la pantaloni .Am vrut sa o scot acum cativa ani la dr.Darie(sunt din Timisoara)dar mama mea a plans 2 zile ca ma pierde si uite asa mi-a disparut curajul.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .Intradevar am auzit de cazuri concrete care dupa extirpare la scurt timp au decedat!!?Explicatia de specialitate nu o stiu.Uneori uit de ea si totul e o.k. dar cand se intampla de o vede cineva iar devine o obsesie.Recent am fost la o dermatoloaga.Toti imi spun ca momentan nu e cu probleme dar ar fi bine sa o scot ca poate deveni pe urma .Eu nu stiu ce sa fac mi-e frica plus ca imi place!(si mie si sotului (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ).
Va rog pe cele din Timisoara(in special Angel)sa-mi spuneti care e cel mai bun dr.in domeniu?Nu ma intereseaza ca imi raman cicatrici important este sa traiesc mult si bine...Merci! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:51 AM |
|