IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Nivea cu coenzima Q10 si Nivea DNAge, Pareri: eficiente sau nu?
Dora
post Feb 3 2011, 10:34 AM
Post #11

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 9,789

Eu am folosit si Nivea cu coenzima Q10, si Nivea DNAge, pentru ca am tenul uscat si sensibil si per ansamblu am fost multumita de ele.
Nu te fac sa arati cu 15 ani mai tanara peste noapte, insa hidrateaza bine tenul si nici nu lasa pielea ingalata. Nu mi-au produs iritatii sau bube, deci, in general, pentru mine sunt creme ok.
Go to the top of the page

+Quote Post
laur claudiu
post Feb 17 2011, 01:20 AM
Post #12

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

OK...sau mai bine spus K.O,traiasca marketingul si dupa parerea mea...hai sa amgim prostimea care nu are habar sa citeasca o eticheta...ingredientele fiind pt.majoritatea populatiei de domeniul fantasticului!

Sa analizam:

1)cea cu q10...daca aceasta crema ar contine asa cv ar avea culoarea portocalie /rosiatica insa cum aceasta este alba ca zapada,proportiile sunt infime...vraja marii in coltul garii!
Glicerina o face hidratanta iar efectul de satin dat de DIMETHICONE ,mai bine spus un silicon si un conservant mizerabil numit Trisodium Edta,fara a mai enumera pe caruta terminati in -paraben!
O crema efectiv goala din pdv activ si plina de sintetic si silicon!

2)cea cu DNAcellular...trebuie sa fii cretin sa crezi asa cv...oameni buni,pai crema asta va poate modifica adn-ul,mai lipseste cea cu plutoniu si uraniu si efectiv ne iau de tampiti!
*O crema plina de siliconi:Cyclomethicone,Dimethicone...
*O glicerina hidratanta
*Cel mai ieftin ulei cosmetic pe,piata:Dicaprilyl Carbonate
*CREATINE,topic e vraja marii chiar daca cei de la Beiersdorf au faccut cv studii nimic relevant....
*cei mai ieftini conservanti...

DPDV ,al meu,nu-si merita banii...siliconi si parafine....cumva suntem la o parafinarie?

+Quote Post
Diana.
post Feb 17 2011, 01:29 AM
Post #13

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Vai de mine, cum adica, nu imi modifica ADNul? (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Si eu care am crezut ca scap de gena imbatrinirii... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Acum serios, nu cred ca Dora se astepta sa ii modifice o crema codul genetic, asa cum nici eu nu am avut asemenea pretentii aberante. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Insa cremele mi-au priit, ce sa ii fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Feb 17 2011, 01:45 AM
Post #14

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Di... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Iti propun cv,aplica o zi crema si una nu si vei vedea ca senzatia de patina este data de siliconi,merita?sunt produse net mai bune,putina chimie,sa stii sa citesti eticheta si altfel banii nu vor fi aruncati in van.....
parerea mea 60%gentica iar restul hidratare,dar corespunzatoare si temeinica!

+Quote Post
Diana.
post Feb 17 2011, 02:10 AM
Post #15

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Daaa` de ce esti rau si nu ma lasi sa ma bucur si eu de nitel silicon, ai? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ca daca nu am bani de silicoane de-ala de umplut sutienu`, macar cu de-astea de dat pe moaca sa imi scot si eu pirleala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Dora
post Feb 17 2011, 10:33 AM
Post #16

Tratabil
**

Member No.: 9,789

Laur, cred ca am spus eu pe aici ca sunt blonda, insa nici chiar atat de blonda incat sa cred ca dnAge sau oricare alte crema poate schimb adnul, sa fim oame serioase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Oana
post Feb 17 2011, 10:55 AM
Post #17

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Iasi
Member No.: 5,191

Eu am folosit o singura data Nivea cu Q10 si nu mi-a priit deloc. Aveam o stare de mancarime si ma ustura pielea.
Am mai incercat si a doua zi si la fel a fost. Am dat-o altcuiva. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Am dat ceva bani pe ea si chiar m-am bucurat de achizitie, insa mie nu mi-a fost de folos. Acum folosesc crema apidermin cu laptisor de matca. Ieftina si hidrateaza bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Lenjerie Sexy
post Feb 27 2011, 05:56 PM
Post #18

Tratabil
**

Member No.: 9,898

Nici mie nu prea mi-a prins bine Nivea q10.

+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 03:52 AM